Categorieën

Service

Benefietfeest Alpe d'Huzes bij CION

Benefietfeest Alpe d'Huzes bij CION
Sport

Benefietfeest Alpe d'Huzes bij CION

  • Redactie
  • 24-04-2023
  • Sport
Benefietfeest Alpe d'Huzes bij CION
VLAARDINGEN - Voetbalvereniging CION organiseert zaterdag 6 mei een benefietavond voor Alpe d’HuZes. Alpe d'Huzes is een actie waarbij de deelnemers alleen of in een team geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker voor onderzoek en verbetering van de kwaliteit van leven voor mensen met kanker. Onder het motto 'opgeven is geen optie' beklimmen zij op donderdag 1 juni de befaamde 21 bochten naar Alpe d’ Huez (1860 meter).

Dit jaar klimt CION 1 speler, Melvin van Brandwijk ook mee met het team TRIPLE F, bestaande uit vijf mannen waaronder ook Raymond van der Giessen, zijn vader Rene, broer Niels en vriend Collin de Bruin. De mannen fietsen voor de vrouwen die in deze families zijn geraakt door kanker. Het team TRIPLE F staat symbool voor kracht van vriendschap en familiebanden. Zij zijn vastbesloten om samen de top van de berg te bereiken, zowel letterlijk als figuurlijk. 
 
Voor het feest in de CION-kantine wordt een bijdrage gevraagd van tien euro die volledig ten goede zal komen aan het goede doel. Zangeres Sandy Struijs zal voor en met ons onder andere het Alpe d’ HuZes lied (van Maarten Peters) van de berg zingen. Met ondersteuning van CION-DJ Burned Fingers!

Kom 6 mei naar CION. Geen tijd of zin in een feestje? Doneer dan via www.opgevenisgeenoptie.nl.