Categorieën

Service

Bereid je voor op de NVM Open Huizen Dag

Bereid je voor op de NVM Open Huizen Dag
Wonen

Bereid je voor op de NVM Open Huizen Dag

  • Advertorial
  • 19-03-2015
  • Wonen
Bereid je voor op de NVM Open Huizen Dag

VLAARDINGEN - Zaterdag 28 maart doen er in totaal weer 232 woningen in Vlaardingen mee aan de NVM Open Huizen Dag. Bij deze woningen heb je de mogelijkheid om deze dag tussen 11.00 en 15.00 uur zonder afspraak binnen te kijken! Een prachtige kans om jezelf goed te oriënteren en meerdere woningen op een dag te kunnen bekijken. Uiteraard is het wel verstandig om op voorhand je route te bepalen voor deze dag. 

Welke woningen passen er binnen je financiële mogelijkheden, wat is de maandlast bij een bepaalde woning en wat zou een reële koopprijs zijn voor de woning die je zal gaan bezoeken?! Allemaal vragen die je op voorhand beantwoord wil zien voordat je zaterdag 28 maart Vlaardingen gaat doorkruisen. 

Bezoek daarom zaterdag 21 maart tussen 10.00 en 13.00 uur  de 'Route Plan Dag' van De Hypotheker en De Witte Garantiemakelaars. 

Tijdens deze dag, die je vrijblijvend en zonder afspraak kunt bezoeken, bereiden we je optimaal voor op de NVM Open Huizen Dag. Ook zorgen we ervoor dat je met een 'goed gevulde buik'  naar huis zult gaan. Alle bezoekers waarmee wij een afspraak maken, gaan namelijk op onze kosten lunchen bij de nieuwste horecasensatie van Vlaardingen, Berlijn! 

We zien elkaar hopelijk aanstaande zaterdag, vergeet hierbij niet je loonstrook mee te nemen! De Route Plan Dag zal plaatsvinden in het kantoor van De Hypotheker, aan de Schiedamseweg 10b in Vlaardingen.

Monuta Vlaardingen

Verploegh Chasséplein 3, Vlaardingen

Meer over Monuta Vlaardingen →