Categorieën

Service

Bouw Holy Résidence officieel van start

Bouw Holy Résidence officieel van start
Wonen

Bouw Holy Résidence officieel van start

  • Advertorial
  • 13-12-2018
  • Wonen
Bouw Holy Résidence officieel van start
VLAARDINGEN - Ontwikkelende bouwer Boele & van Eesteren is op 12 december 2018 officieel gestart met de bouw van het project Holy Résidence IN Vlaardingen. Het project bestaat uit 44 luxe appartementen die zijn verdeeld over twee gebouwen. Op de begane grond zijn gebouwen gekoppeld met een overdekte stallingsgarage gelegen aan een waterpartij. Het plan bevindt zich aan de Graaf Walramlaan in Vlaardingen.

In het bijzijn van kopers en wethouder Frans Hoogendijk werd tijdens de ceremonie een warmtebron geboord. Deze zomer werd gestart met de voorbereidingen voor dit kleinschalige appartementencomplex. Bij de ontwikkeling van het plan speelt Boele & van Eesteren uiteraard in op gasloos bouwen. De appartementen zijn daarnaast zeer duurzaam en worden standaard voorzien van onder andere hoogwaardige isolatie, vloerverwarming, triple glas en een bodemwarmte pomp waardoor er in de zomer ook gekoeld wordt. Daarmee wordt een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd in de woningen. ,,Holy Résidence past naadloos in de duurzaamsheidambitie van de gemeente Vlaardingen'', aldus wethouder Frans Hoogendijk.

Nieuwbouw Parc Drieën-Huysen

Holy Résidence vormt de tweede fase van het door Boele & van Eesteren ontwikkelde Parc Drieën-Huysen. Het ligt direct naast de eerste fase van het plan dat bestaat uit een verpleegtehuis en twee woontorens voor mensen met een zorgindicatie. De drie gebouwen uit fase 1 zijn met elkaar verbonden door middel van een plint, waarin faciliteiten zoals brasserie, kapper en pedicure zijn opgenomen.

Kenmerken appartementen Holy Résidence

Peter van Dijk, algemeen directeur Boele & van Eesteren: ,,Wij zijn trots op het ontwerp dat samen met de kopersvereniging Holy Résidence gemaakt is, waarbij de wensen van de kopers in het plan zijn opgenomen.'' Het deelplan bestaat uit twee gebouwen met elk 22 appartementen. Het ontwerp kent zowel balkon- als terrasappartementen gelegen op het zuid-westen. Bij de terrasappartementen verspringen de balkons per verdieping van elkaar,
waardoor een trapsgewijze architectuur ontstaat. Op iedere verdieping bevinden zich vier appartementen per gebouw. Op de toplaag zijn twee penthouses gelegen. Elke woning beschikt over een eigen berging en overdekte parkeerplaats. Alle appartementen worden voorzien van hardhouten binnendeurkozijnen met stompe deuren, videofoon, voordeur woning SKG*** beslag, draaikiepramen en aluminium kozijnen. De appartementen variëren
qua oppervlak tussen de circa 88 m2 en 168 m2. Zeventig procent van de woningen is inmiddels verkocht.

Meer informatie

De Witte Garantiemakelaars
Korte Hoogstraat 4a
3131 BK Vlaardingen
[email protected]
010 - 434 38 44

www.dewittegarantiemakelaars.nl

De Witte Garantiemakelaars

Korte Hoogstraat 4a, Vlaardingen

Meer over De Witte Garantiemakelaars →