Categorieën

Service

B&W Arbeidsbemiddeling in the picture!

B&W Arbeidsbemiddeling in the picture!
Bedrijven nieuws

B&W Arbeidsbemiddeling in the picture!

 • Advertorial
 • 27-11-2014
 • Bedrijven nieuws
B&W Arbeidsbemiddeling in the picture!
VLAARDINGEN - Vorige week maandag stonden wij bij de netwerkborrel van de IKV op de 'Brandstage'. Daar kon niet iedereen bij aanwezig zijn, vandaar dat wij ons via Vlaardingen24 graag nog een keer aan u voorstellen:  Wij zijn Hans Bakker & Catelijne Wegman. Samen zijn wij B&W Arbeidsbemiddeling.

Wat doet B&W Arbeidsbemiddeling?

 • B&W Arbeidsbemiddeling bemiddelt mensen met een Wajong uitkering naar een betaalde baan. Wajongers zijn mensen die voor hun 18e levensjaar iets hebben opgelopen (kan ook bij geboorte) waardoor het voor hen wellicht moeilijker is om aan een reguliere baan te komen. Dit kan zowel een geestelijke als lichamelijke beperking zijn. Wij kijken naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen.


Waar staat B&W Arbeidsbemiddeling voor?

 • Wij willen dat werkgevers deze Wajongers in dienst nemen omdat het een win-win situatie is. Wij gaan voor een duurzame plaatsing, dat houdt in dat de kandidaat gecoacht, getest en waar nodig, op maat geschoold wordt. Daarnaast kan de premiekorting voor een werkgever fors oplopen tot € 7000,- per jaar.


Wat maakt B&W Arbeidsbemiddeling anders dan onze concurrenten?

 • Wij leggen de focus bij de werkgever; stellen de werkgever centraal en koppelen dáár de kandidaat aan. Wij zoeken naar iemand die niet alleen bij de functie, maar ook bij de bedrijfscultuur past. Deze persoon kan, mits in het bezit van de juiste basis, op maat worden bijgeschoold.Daarnaast nemen wij alleen gemotiveerde mensen die écht aan de slag willen, in traject. En dus niet de mensen die van het UWV “moeten”.


Wat wil onze doelgroep van B&W Arbeidsbemiddeling?

 • De doelgroep wil goed en goedkoop. Dit kunnen wij bieden. Want wanneer men een werknemer met een wajong status in dienst neemt, kost dat de werkgever aan ons geen cent! Jaha, u hoort het goed, het kost de werkgever geen cent! Wij worden namelijk betaald door het UWV.


Wat heeft B&W Arbeidsbemiddeling de ondernemers van het IKV bieden? 

 • Gratis dienstverlening voor de werkgever wanneer deze werkgever een wajonger in dienst neemt.
 • Zeer gemotiveerd en goed gescreend personeeldat waar nodig, nog aanvullend wordt opgeleid.
 • Een éérste selectie van mogelijke kandidaten wordt door ons gedaan. Dus u hoeft geen tientallen brieven met cv’s door te worstelen.
 • Hulp bij subsidie aanvraag. 

Mocht u meer informatie willen, schroom dan niet om ons te bellen. Wij komen graag met u in contact voor een individuele oplossing voor uw bedrijf.

B&W Re-integratie

Korhoenlaan 5, Vlaardingen

Meer over B&W Re-integratie →