Categorieën

Service

Café Doodgewoon in het Zonnehuis

Café Doodgewoon in het Zonnehuis
Gezond

Café Doodgewoon in het Zonnehuis

  • Redactie
  • 17-11-2017
  • Gezond
Café Doodgewoon in het Zonnehuis
VLAARDINGEN - Op donderdag 23 november wordt Café Doodgewoon’ gehouden in Het Zonnehuis. Het thema van deze avond is 'Palliatieve zorg en dementie'. Te gast is de heer Schriek, bestuurslid van Alzheimer Nederland afdeling Nieuwe Waterweg Noord. Met elkaar gaan we in gesprek over palliatieve zorg in combinatie met dementie. We doen dit door vraagstukken te bespreken vanuit de praktijk door middel van een interview. Er is ook volop ruimte om vragen te stellen.

Café Doodgewoon is een tweemaandelijkse bijeenkomst voor iedereen die te maken heeft met palliatieve zorg binnen onze regio, zoals professionals, patiënten, mantelzorgers en vrijwilligers. Iedereen is welkom. De bijeenkomsten hebben iedere keer een ander onderwerp, waarbij een professional of een ervaringsdeskundige als gastspreker wordt uitgenodigd. De bijeenkomsten worden in samenwerking gehouden met het Palliatief Netwerk. Het doel van het café is om cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals met elkaar in contact te brengen, ervaringen te delen en informatie te verstrekken op het gebied van zorg in de laatste levensfase. Voor cliënten is het een laagdrempelige manier om met lotgenoten in contact te komen. 
in Vlaardingen (inloop vanaf 19.00 uur). Voor meer informatie kunt u een mail sturen aan café[email protected]. De bijeenkomst is rond 21.00 uur afgelopen.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →