Categorie├źn

Service

CION haalt versterking

CION haalt versterking
Sport

CION haalt versterking

  • Redactie
  • 12-03-2021
  • Sport
CION haalt versterking
VOETBAL - CION Vlaardingen heeft zich versterkt met Vlaardinger Jimmy vd Vaart en Mike van Dongen, de twee spelers komen over van stadsgenoot CWO en RVVH. De twee heren zijn geen onbekenden van elkaar, ze speelde een aantal seizoenen samen bij Rijsoord waar ze onder andere het kampioenschap naar de Hoofdklasse vierden.

Jimmy is geen onbekende in het Vlaardingse voetbal, met een verleden bij VFC, Deltasport en nu CWO, in zijn jeugdjaren kwam hij ook uit voor Excelsior Maassluis. ,,Na een aantal fijne gesprekken zijn we heel blij dat Jimmy heeft gekozen zijn voetbalcarrière voort te zetten bij CION. Jimmy is momenteel herstellende van een knie-operatie maar wij hebben samen de overtuiging dat hij sterker terug komt dan voor de operatie. We denken dat Jimmy met zijn neusje voor de goal van meerwaarde kan zijn. Hij zal bij ons ook aan de bak moeten en de concurrentie aangaan met de huidige aanvallers, maar we hebben het volste vertrouwen in Jim'', zegt Sebas Verburgh van CION.
 
Met Mike van Dongen halen we de tweede versterking in huis. De 31 jarige verdediger kwam via Desley de Wolf op onze radar. ,,Voor ons natuurlijk een buitenkans om zoveel ervaring aan onze 'jonge' selectie toe te kunnen voegen.'' Afgelopen seizoen speelde Mike bij eersteklasser RVVH en kwam in het verleden uit voor Rijsoord waar hij samen speelde met vd Vaart en de huidige selectiespelers de Wolf en Berry de Groot. 
 
Bij Mike staat presteren bovenaan zijn lijstje maar koppelt hij dit nu wel graag aan gezelligheid en plezier: ,,Door de verhalen van Desley de Wolf ben ik enthousiast geworden over CION en na een gesprek met het technische hart (Ricky vd Bergh, Jan Struis en Sebas Verburgh red.) was ik overtuigd dat deze stap bij mij zou passen. Een club die ambitie uitstraalt maar vooral bekend is door de sfeer in en om de kantine sprak mij heel erg aan. Er staat al een goeie en ervaren groep waar ik al wat jongens van ken. Ik hoop met mijn ervaring een steentje bij te kunnen dragen aan deze gezellige club.''