Categorieën

Service

Circus in de Zorg komt naar Zonnehuisgroep Vlaardingen

Circus in de Zorg komt naar Zonnehuisgroep Vlaardingen
Gezond

Circus in de Zorg komt naar Zonnehuisgroep Vlaardingen

  • Redactie
  • 25-08-2022
  • Gezond
Circus in de Zorg komt naar Zonnehuisgroep Vlaardingen
VLAARDINGEN - Het circus komt! En dit keer wel heel dichtbij. Want Circus in de Zorg zet haar tent op 30 augustus met liefde op bij Zonnehuisgroep Vlaardingen. Dat opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet.

De show is afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt circusdirecteur Frank in de spotlight. De show begint. Acrobaten doen spannende acts in de lucht, clown Frenky maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting. 

Circus in de Zorg is aangeboden aan Zonnehuisgroep Vlaardingen door Fonds Schiedam Vlaardingen. Ook de Frankeland groep komt een dag genieten van het circus.  

Circus zonder drempels

Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →