Categorieën

Service

Collegereeks voor senioren: De Duurzame toekomst

Collegereeks voor senioren: De Duurzame toekomst
Uit

Collegereeks voor senioren: De Duurzame toekomst

  • Redactie
  • 15-02-2024
  • Uit
Collegereeks voor senioren: De Duurzame toekomst

VLAARDINGEN - Student voor de klas, senioren te gast. Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan draait de rollen om. De bibliotheek de Plataan organiseert in samenwerking met deze stichting vier colleges over duurzaamheid. De colleges vinden plaats in de Bibliotheek de Plataan Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100. Data en tijd: woensdag 6, 13, 20 en 27 maart van 14.00 tot 15.00 uur.

Het college wordt gegeven door Jante. Ze studeert Vitality & Ageing aan de Universiteit Leiden. Tijdens haar keuzevakken is ze de richting van duurzaamheid ingegaan, wat altijd al een interesse was. Dit omdat het een actueel, constant veranderend en ontwikkelend onderwerp is. Dit kan overweldigend zijn, waardoor het Jante leuk lijkt om haar kennis over het onderwerp te delen en het gesprek aan te gaan. Jante benadert het thema op een laagdrempelige manier, waardoor het onderwerp goed te volgen is en het college voor elke deelnemer interessant is.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:
- Duik in de Duurzame energie
- Onderweg naar groen transport
- Duurzaamheid in huis
- Nederland in de EU, duurzaamheid internationaal

Toegang is gratis na aanmelden en voor koffie en thee wordt gezorgd. Kijk voor meer informatie of aanmelden op www.debibliotheekdeplataan.nl. Aanmelden kan ook bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen, per mail: [email protected] of telefonisch via 085-0436741 (optie 3).


Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →