Categorieën

Service

Complete make-over en verhuizing voor Meer Optiek

Complete make-over en verhuizing voor Meer Optiek
Winkelen

Complete make-over en verhuizing voor Meer Optiek

  • Ingezonden mededeling
  • 05-09-2022
  • Winkelen
Complete make-over en verhuizing voor Meer Optiek
VLAARDINGEN – Meer Optiek is verhuisd en dat is prima nieuws voor het Vlaardingse stadscentrum. De verhuizing vindt namelijk gewoon binnen het centrum plaats: van Liesveld 133 naar Liesveld 108. En niet alleen dat… opticien Marcel van Oosterhout heeft de verhuizing aangegrepen voor een forse make-over van zijn optiek. En hij aarzelde daarbij niet om fors te investeren in zowel de uitstraling van zijn boetiek als in de allernieuwste techniek. U ziet, het is echt niet alleen maar kommer en kwel in het centrum van Vlaardingen.

Meer Optiek is nu te vinden  in het pand op de hoek waar tot voor kort D-Reizen was gevestigd. ,,Een betere locatie met ook meteen meer ruimte’’, verklaart Marcel zijn keuze. Zaterdag was de officiële opening en er was meteen veel aanloop van bestaande en nieuwe klanten. Verwonderlijk is dat niet, de nieuwe winkel van Meer Optiek is prachtig geworden en straalt zowel warmte als klasse uit.

Marcel: ,,Ik nam de zaak 13 jaar geleden over van Ton van der Meer en had eigenlijk alleen wat kleine dingen veranderd. Het was nu tijd voor een échte verandering.’’ Bijvoorbeeld voor kinderen. Door de vele schermtijd gaan de ogen van kinderen harder achteruit dan vroeger. ,,Er zijn nieuwe producten die die achteruitgang vertragen. Daarvoor zijn mensen bij Meer Optiek dus aan het juiste adres.''

De nieuwe winkel heeft twee oogmeetruimtes met compleet nieuwe apparatuur. ,,We zijn nadrukkelijk gegaan voor kwaliteit’’, aldus Marcel. Dat geldt overigens niet alleen voor de oogmeting maar zeker ook voor de collectie. Meer Optiek voert een aantal topmerken waaronder Cartier, Dior, Tom Ford, Gucci en Dolce & Gabbana. We zouden eindeloos door kunnen gaan maar u kunt natuurlijk beter zelf gaan kijken.

Meer Optiek is typisch zo’n zaak waar topkwaliteit  wordt gekoppeld aan een persoonlijke benadering, overig zonder dat dit nou een drempel opwerpt voor de klanten. Knus en laagdrempelig, mooi en uitnodigend. Dat is Meer Optiek. U bent van harte welkom!

Meer Optiek
Liesveld 108
Tel. 010 - 434 53 91
[email protected]
www.meeroptiek.nl