Categorieën

Service

Cursus: Hoe haal ik het beste uit mijn telefoon en Windows?

Cursus: Hoe haal ik het beste uit mijn telefoon en Windows?
Uit

Cursus: Hoe haal ik het beste uit mijn telefoon en Windows?

  • Redactie
  • 16-05-2023
  • Uit
Cursus: Hoe haal ik het beste uit mijn telefoon en Windows?
VLAARDINGEN - De wereld wordt steeds digitaler en steeds meer gebeurt met een computer of smartphone. De Bibliotheek helpt jou graag om digivaardiger te worden. In juni starten we met een cursus Windows en met een cursus over de iPhone en Android-telefoon.

  • Op donderdagavond 1 juni om 19.00 uur start in de Bibliotheek Vlaardingen Holy, Koninginnelaan 773, de 3-delige cursus: Hoe haal ik het beste uit mijn telefoon?
  • Op maandagavond 5 juni om 19.00 uur begint de eerste les van de 4-delige cursus Windows in de Bibliotheek Vlaardingen Centrum, Waalstraat 100.

Cursus over de iPhone of Android-telefoon
Bijna alle verkochte mobiele telefoons zijn tegenwoordig smartphones. Dat wil zeggen dat de telefoons meer kunnen dan alleen bellen en sms'en. Op de slimme apparaten kun je ook internetten, e-mailen, sociale media gebruiken, spelletjes spelen en fotograferen. Maar hoe werkt dat allemaal?
Tijdens 3 bijeenkomsten van 2 uur worden instellingen, beveiliging, het downloaden en gebruiken van diverse apps uitgelegd. Cursusdata: donderdag 1, 8 en 15 juni

Cursus Windows
Vanaf het bureaublad word je meegenomen langs de belangrijkste onderdelen. Je leert mappen en bestanden te beheren en te werken met diverse programma’s (apps).  Cursusdata: 5, 12, 19 en 26 juni.

Een cursus kost eenmalig € 5,00 inclusief cursusmateriaal

Aanmelden en meer informatie
telefonisch: 085-0436741 (optie 3)
bij de klantenservice in de bibliotheek  of
per mail [email protected]

Bibliotheek De Plataan

Waalstraat 100, Vlaardingen

Meer over Bibliotheek De Plataan →