Categorie├źn

Service

De Wannebiezz steken de horeca een hart onder de riem

De Wannebiezz steken de horeca een hart onder de riem
Uit

De Wannebiezz steken de horeca een hart onder de riem

  • Redactie
  • 09-03-2021
  • Uit
VLAARDINGEN - Alwéér zijn de lockdown en de avondklok verlengd en voor de zoveelste keer heeft de horeca te horen gekregen dat ze nog niet open mag. Frustratie alom. Niet alleen bij de horecaondernemers, maar uiteraard ook bij iedereen die wel weer eens een terrasje wil pikken of een avondje naar de kroeg wil. Daarop zijn de Wannebiezz geen uitzondering. Naast het feit dat zij tot vorig jaar regelmatig geboekt werden door diverse horecagelegenheden in het land, verlangen zij er ook naar om weer eens een avondje plezier te maken met vrienden en te proosten op het leven.

Dat verlangen, en het medeleven met de café- en restaurantbazen, is inmiddels zo groot dat ze besloten een remake te maken van hun single 'Naar de kroeg'. Het resultaat is een meezinger met een tekst waar velen zich in kunnen herkennen, met de toepasselijke titel 'Ik verlang naar de kroeg'. Rocco, Arie en Gilles van de Wannebiezz streven ernaar om het liedje en de clip viraal te laten gaan om de zo zwaar getroffen horeca in Nederland en daarbuiten een hart onder de riem te steken. Ze roepen iedereen op om ook een financieel steentje bij te dragen. Dat kan eenvoudig door een horeca waardebon aan te schaffen.

Via het platform www.helpdehoreca.nl kunnen waardebonnen aangeschaft worden door een ieder die de horeca in Nederland een warm hart toedraagt. Deze waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging aan het werk zijn. Horecabezoekers kunnen de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer mogen openen. Het is in feite een vooruitbetaalde reservering. Zo kan iedereen zijn of haar favoriete café of restaurant door deze lastige tijd heen helpen.

Wat de Wannebiezz betreft is 'Ik verlang naar de kroeg' het enige virus dat op grote schaal verspreid mag worden. Ze wensen iedereen sterkte en wijsheid toe in deze moeilijke tijden, in de stellige wetenschap dat alles goed gaat komen.