Categorie├źn

Service

Deel Burgemeester Heusdenslaan afgesloten

Deel Burgemeester Heusdenslaan afgesloten
Nieuws

Deel Burgemeester Heusdenslaan afgesloten

  • Redactie
  • 07-11-2021
  • Nieuws
Deel Burgemeester Heusdenslaan afgesloten
VLAARDINGEN - Van maandag 8 november 20.00 uur tot dinsdag 9 november 05.00 uur zijn de Hargalaan en de Burgemeester Heusdenslaan richting Vlaardingen dicht tussen de Olympiaweg en de gemeentewerf aan de Burgemeester Heusdenslaan. Verkeer kan omrijden via de Churchillweg, Laan van Bol'es, Zwanensingel en Lepelaarsingel. Verkeer richting Schiedam heeft geen last van de afsluiting.

Bouwconsortium BAAK gaat de komende tijd het geluidscherm verplaatsen aan de zuidkant van de A20 tussen de Lepelaarsingel en het Kethelplein. Om het werkterrein te kunnen bereiken, legt BAAK een in- en uitrit voor werkverkeer aan bij de kruising Burgemeester Heusdenslaan/ Hargalaan/Kethelweg. Voor de veiligheid wordt de Hargalaan richting Vlaardingen tijdelijk versmald naar een rijstrook. De belijning op de weg moet hiervoor worden aangepast en dat doet BAAK dus in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 november. De werkzaamheden kunnen voor geluid in de omgeving zorgen.

Ook legt BAAK een werkweg langs de A20 aan. Deze werkzaamheden zijn gepland van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 19.00 uur en kunnen voor geluid in de omgeving zorgen.