Categorieën

Service

Deel Marathonweg dicht aanstaand weekend

Deel Marathonweg dicht aanstaand weekend
Nieuws

Deel Marathonweg dicht aanstaand weekend

  • Redactie
  • 24-08-2023
  • Nieuws
Deel Marathonweg dicht aanstaand weekend
VLAARDINGEN - Vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 05.00 uur is een deel van de Marathonweg afgesloten voor asfalteringswerkzaamheden. Het gaat om het stuk tussen het BP tankstation en de Floris de Vijfdelaan. In beide richtingen is de weg gesloten, wel is het tankstation via de Westlandseweg bereikbaar.

In verband met het vele vrachtverkeer is het aanbrengen van geluidsreducerend asfalt onderdeel van de reconstructie van de Marathonweg. Door dit specifieke soort asfalt aan te leggen zal er tussen de 75% tot 80% minder geluid geproduceerd worden dan het huidige asfalt.

Omleidingen
Verkeer vanuit de Westwijk dat richting de A20 moet, wordt geadviseerd de snelweg op te rijden via de oprit Holy. Dan rijdt u vanuit de Westwijk via de Billitonlaan, over de Burgemeester Pruissingel en de Burgemeester Heusdenslaan. Omdat het gedeelte Marathonweg in beide richtingen is afgesloten, kan verkeer vanaf de A20 met de Westwijk als bestemming ook deze route volgen. Dit in verband met de huidige werkzaamheden onder het viaduct van de A20 bij afrit Vlaardingen-West. De Marathonweg is wel toegankelijk voor fietsverkeer en voetgangers.