Categorieën

Service

Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?

Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?
Wonen

Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?

  • Ingezonden mededeling
  • 30-09-2022
  • Wonen
Droomhuis gevonden tijdens de NVM Open Huizen Dag?
VLAARDINGEN - Zaterdag 1 oktober is het weer NVM Open Huizen Dag, in Vlaardingen en Schiedam staat morgen bij zo’n kleine 100 woningen de deur tussen 11.00 en 15.00 uur open. Ben je opzoek naar een eigen woning, dan kan je morgen zonder afspraak bij deze huiseigenaren op bezoek.

Nieuwsgierig naar een van de meest duurzame woningen in Vlaardingen? Dan is een bezoekje (tussen 10.00 en 12.00 uur) aan de modelwoning binnen de Nieuwe Vogelbuurt een aanrader, de woning is gelegen aan de Meerkoetstraat 14 in Vlaardingen. Het is mogelijk om vrijblijvend een bezoek te brengen aan de modelwoning om hier alle vragen te stellen over de woningen in De Goudvogel, het laatste deelplan van De Nieuwe Vogelbuurt. Ontdek de wijk en de bijbehorende omgeving en ontvang een uitgebreide goodybag met alle informatie over de woningen in De Goudvogel.

Kortom er is morgen voor huizenzoekers voldoende te bekijken en vind je jouw droomhuis, dan zijn er uiteraard de adviseurs van Fundament Advies in Vlaardingen en Schiedam om jou verder te helpen!

Wil jij maandag direct weten of jouw droomhuis haalbaar en betaalbaar is? Stuur ons dan dit weekend nog een berichtje via [email protected], laat hier jouw gegevens achter en de woning waarin je interesse hebt. Wij zorgen ervoor dat je maandag wordt terug gebeld door een van onze adviseurs om te bekijken of een en ander haalbaar- en betaalbaar is! Uiteraard mag je ons natuurlijk ook bellen via 010 - 460 89 00.

Heel veel succes voor alle deelnemers aan de Open Huizen Dag en plezier voor alle bezoekers!

www.fundament-advies.nl

Fundament Advies

Korte Hoogstraat 8a, Vlaardingen

Meer over Fundament Advies →