Categorieën

Service

Duurzame en sfeervolle raamdecoratie

Duurzame en sfeervolle raamdecoratie
Wonen

Duurzame en sfeervolle raamdecoratie

  • Ingezonden mededeling
  • 22-03-2023
  • Wonen
Duurzame en sfeervolle raamdecoratie
Onlangs een nieuw huis gekocht en ben jij nog op zoek naar raamdecoratie? Of wil jij juist in je bestaande woning de huidige raamdecoratie vervangen voor een duurzame variant? Maak dan eens kennis met de mogelijkheden van bamboe rolgordijnen, met deze rolgordijnen voorzie jij je woning van sfeervolle raamdecoratie en maak je ook nog eens een groene keuze.

Wat zijn de voordelen van bamboe rolgordijnen?

Wanneer je kiest voor een bamboe rolgordijn kies je voor duurzaamheid. Bamboe is namelijk een 100% natuurproduct en ontzettend duurzaam, het groeit als kool en door deze snelle groeicyclus van vier á vijf jaar is een jaarlijkse oogst mogelijk. Daarnaast filtert bamboe ook nog eens veel co2 uit de lucht, je kan het eigenlijk als volgt zien: hoe meer bamboe in een bepaald gebied groeit, hoe minder co2 er in de lucht zit. 

Bamboe wordt tegenwoordig ook wel gezien als hét duurzame alternatief ten opzichte van tropisch hardhout. De bamboe rolgordijnen kunnen eenvoudig bewerkt worden zonder dat hier geen chemische stoffen voor nodig zijn.

Een ander voordeel is het tijdloze karakter van bamboe, door de natuurlijke uitstraling kan je het combineren in vrijwel ieder interieur en zal het altijd een stijlvolle en natuurlijke uitstraling hebben. Ook voor het op maat maken is bamboe erg prettig om mee te werken. Hoewel de meeste rolgordijnen in vaste afmetingen worden geleverd kan je met een Japanse zaag eenvoudig de bamboe bewerken zodat jij altijd je rolgordijnen volledig op maat kan laten maken.

Zijn bamboe rolgordijnen ook geschikt voor buiten? 

Alle bamboe rolgordijnen die jij bij Misterbamboe kan bestellen zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Houd er echter wel rekening mee dat bamboe kan gaan verkleuren als je het buiten gebruikt. Dit is helaas niet te voorkomen en wordt gezien als de charme van het product, daarnaast is het óók van essentieel belang dat je de rolgordijnen altijd gaat plaatsen op een plek die beschut is, bijvoorbeeld onder je overkapping. Hiermee voorkom je dat de rolgordijnen in contact komen het (regen)water wat ervoor zorgt dat jouw rolgordijn ook niet kan gaan schimmelen.

Ga je de rolgordijnen juist binnen plaatsen? Dan is het enkel een kwestie van plaatsen en dan ben jij er zeker van dat jouw nieuwe raamdecoratie jarenlang mee kan en je hier veel woonplezier van zult hebben.

Hoe kan ik de rolgordijnen monteren? 

De rolgordijnen worden geleverd met een ophangsysteem welke je in het kozijn kan plaatsen. Eenmaal het ophangsysteem gemonteerd in het kozijn kan jij de rolgordijnen hier aan ophangen en kan je met het koord gemakkelijk de hoeveelheid lichtinval bepalen van jouw kamer. Daarnaast zijn de rolgordijnen zodanig ontworpen dat je altijd geniet van privacy. Je kan namelijk van binnen wel naar buiten kijken maar andersom kan je juist minder goed naar binnen kijken wat natuurlijk jouw privacy ten goede komt.

Waar moet ik zijn voor deze rolgordijnen? 

Ben jij van plan om te gaan voor bamboe rolgordijnen en wil je deze graag online bestellen? Dan kan je hiervoor terecht bij de webshop van Misterbamboe, dit is namelijk dé bamboe webshop van Nederland waar je terecht kan voor al je bamboe rolgordijnen. Je kan hier eenvoudig een keuze maken uit natuurlijke bamboe rolgordijnen maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor zwarte rolgordijnen. Zoek en vind eenvoudig je gewenste afmeting en laat je rolgordijnen gemakkelijk thuisbezorgen, altijd gratis verzending door heel Nederland!