Categorieën

Service

DVO’32 gevloerd met penalty’s na 2-2 tegen Capelle

DVO’32 gevloerd met penalty’s na 2-2 tegen Capelle
Sport

DVO’32 gevloerd met penalty’s na 2-2 tegen Capelle

  • Rinus Zomervrucht
  • 18-04-2018
  • Sport
DVO’32 gevloerd met penalty’s na 2-2 tegen Capelle
VOETBAL -  Gisteravond leek er nog even een verrassing in te zitten bij de wedstrijd van DVO ’32 tegen Capelle. Ga maar na, DVO nam zelfs brutaal met 2-0 de leiding door twee treffers van wie anders dan Gert Jan van der Veen, in stelling gebracht door handenbindertje Mitchel vd Windt. Maar Capelle sloeg helaas voor de rust twee maal terug met goed uitgespeelde goals ( het lijkt zo simpel ).

Kansen waren er genoeg voor de Vlaardingers echter het vizier stond net niet goed: Tim Kievit rakelings voorlangs, Gert Jan van der Veen kopbal net naast evenals Mitchel vd Windt met een kopbal naast., Capelle stuitte diverse keren op weer een uitmuntende Ruben Verboon die zijn hok weer met verve verdedigde zodat zeker de eerste helft voor het talrijke publiek een aardig schouwspel was.

Na de thee was het meer knokken en ook wat rommeliger, maar hield de derde klasser de derde divisionist ( let wel dat is 4 klassen hoger! ) knap op een gelijkspel. Pingels moesten dus de kwartfinalist in de Voetbal Rijnmond Cup aanwijzen en in deze loterij waren het de Capellenaren die de penalty’s beter namen. Helaas maar het is niet anders,  maar aan het eind was daar toch de trots. De ploeg heeft geknokt voor wat het waard was en dus gaat de brigade van coach Ben Hoogwerf er met opgeheven hoofd uit.

Voor aanstaande zaterdag wacht op sportpark Willem Alexander te Schiedam de zware uitwedstrijd tegen koploper Kethel Spaland in de competitie en is er weer een nieuwe uitdaging.

Opstelling DVO’32: Ruben Verboon, Herve Makuka ( 45e Mark Verkade ), Pieter van der Veen, Niko v Meijeren (45e Roan Durinck ), Ruud Durinck , Diego Remondo Gomez, Walter Zomervrucht ( c.)(45e  Reinier van der Veen ), Gert Jan van der Veen, Robin den Breems,  Mitchel vd Windt ( 70e Soren Neirijnck), Tim Kievit (64e Nico Huijer ).