Categorieën

Service

DVO’32 pakt volle winst tegen Botlek

DVO’32 pakt volle winst tegen Botlek
Sport

DVO’32 pakt volle winst tegen Botlek

  • Rinus Zomervrucht
  • 04-03-2023
  • Sport
DVO’32 pakt volle winst tegen Botlek
VOETBAL - In een pittige pot voetbal heeft de ploeg van oefenmeester Raymond de Romph vandaag met 4-2 de winst naar zich toe getrokken. Deze winst was verdiend, de Vlaardingers waren over 90 minuten de betere.

Met een Gert Jan van der Veen die weer eens zijn klasse toonde door twee corners van Floris Keizerwaard en Arij van Bree perfect binnen te koppen was de aanvoerder beslissend voor de thuisploeg. Botlek kwam twee keer goed terug van een achterstand , knokte voor wat het waard was, kreeg best wel goede kansen maar DVO keeper Ian Slagboom was vooral in de slotfase een onneembare horde voor Botlek. Toen stond het al 3-2 door onder andere Nico Huijer die bekwaam binnen punterde in de weinige tijd en ruimte die hij kreeg. Robin den Breems zijn goal met links in de rechter kruising was van ongekende schoonheid en betekende de genadeslag voor de gasten. Dat men aan de kant een zucht van opluchting slaagde geeft wel aan dat de 3 punten vandaag broodnodig waren; DVO’32 pakte de 1e periodetitel maar zo goed als het toen leek is de ploeg niet.

Evenzo zo slecht als de afgelopen periode is men ook niet. Hard blijven werken en met de huidige kwaliteiten gaan we het wel zien dit seizoen. Volgende week uit in Hoogvliet tegen Rijnmond Hoogvliet Sport gaat de competitie verder.

Zaterdag 4 Maart 2023 DVO’32 -Botlek S.C. 4-2 (1-1)