Categorieën

Service

Een vlijtig moederdagfeest op het Liesveld

Een vlijtig moederdagfeest op het Liesveld
Winkelen

Een vlijtig moederdagfeest op het Liesveld

  • Ingezonden mededeling
  • 08-05-2024
  • Winkelen
Een vlijtig moederdagfeest op het Liesveld

VLAARDINGEN - Op zaterdag 11 mei pakt het Liesveld uit voor alle moeders voor Moederdag met cadeautjes, muziek en een foto als herinnering. We verwennen alle moeders die op zaterdag 11 mei het winkelcentrum bezoeken!

Moederdag is hét moment om alle moeders in het zonnetje te zetten dus op het Liesveld maken ze er een vlijtig feestje van! De mascotte van het winkelcentrum, Liesje deelt samen met andere dames Vlijtige Liesjes uit, een mooi bloemetje als cadeautje.. Daarnaast is er leuke muziek van het duo Los Del Sol en kunnen moeders met hun gezin gratis op de foto in de Moederdagfotostudio op het Liesveld. Genoeg redenen om het Liesveld op 11 mei even te bezoeken voor jouw inkopen of boodschappen of om gewoon even lekker te shoppen.

Er zijn natuurlijk ook wat nieuwe winkels bij gekomen op het winkelcentrum, waaronder Van Haren, maar ook zal TerStal heeft op 1 mei haar deuren geopend. De bestaande winkels en de nieuwe winkels zijn genoeg om even te shoppen en te genieten van het sfeertje en de leuke activiteiten op het Liesveld. De zaterdag voor Moederdag pakt het Liesveld daarom extra uit!

Op de website van het winkelcentrum lees je meer over de moederdagactiviteiten. Natuurlijk kun je hier ook alle winkels op het Liesveld terugvinden! www.centrumliesveld.nl