Categorieën

Service

Eindelijk weer Zwem4daagse in Vlaardingen

Eindelijk weer Zwem4daagse in Vlaardingen
Sport

Eindelijk weer Zwem4daagse in Vlaardingen

  • Redactie
  • 28-05-2022
  • Sport
Eindelijk weer Zwem4daagse in Vlaardingen
VLAARDINGEN - ZVVS organiseert van Maandag 20 tot en met Vrijdag 24 juni de vierde Zwem4daagse in Zwembad De Kulk. Na twee jaar zonder zwem4daagse vanwege covid een evenement om naar uit te kijken. Vier dagen de verplichte afstand van 300 meter afleggen en je gaat met een medaille naar huis. 

Deelnemers moeten minimaal in het bezit zijn van diploma A. Iedere dag zal er gestart worden om 18.30 uur, alle deelnemers moeten tussen 18.30 en 19.00 gestart zijn. Er zijn vijf dagen gekozen om deze Zwem4daagse te kunnen zwemmen, dit omdat wij ook de mensen die hun andere activiteiten/sporten willen doen toch deel kunnen nemen, er mag dus maar vier dagen gezwommen worden, de dagen van je keuze moet je opgeven op het aanmeldformulier. 

Heb je de aanmelding(en) ingestuurd via dit inschrijfformulier dan krijg je binnen 48 uur een bevestigingsmailtje, dus check je e-mailadres wanneer je je inschrijft. daarin zal per inschrijving een inschrijfnummer staan, deze is belangrijk voor de betaling van de inschrijfkosten en deelname bij aanmelden in het zwembad en verdere info. Kosten deelname € 5,00 per persoonZwem- en Recreatiebad De Kulk

Westlandseweg 200, Vlaardingen

Meer over Zwem- en Recreatiebad De Kulk →