Categorie├źn

Service

Elroy Timmermans verlaat de Kroepoekfabriek

Elroy Timmermans verlaat de Kroepoekfabriek
Uit

Elroy Timmermans verlaat de Kroepoekfabriek

  • Redactie
  • 08-09-2021
  • Uit
Elroy Timmermans verlaat de Kroepoekfabriek
VLAARDINGEN - Al sinds het eerste uur is hij in dienst van De Kroepoekfabriek: Programmeur Elroy Timmermans. Na meer dan tien jaar ruilt de Vlaardinger de podiumwereld in voor het onderwijs. Zijn vertrek geeft De Kroepoekfabriek de mogelijkheid om jong talent de koers van het programma te laten bepalen. Sinds 1 september ontfermen Adwin van Gerven, Jimmy van Heese en Noah Radenborg zich over het programma.

Het vertrek van Elroy
Timmermans is al betrokken bij De Kroepoekfabriek sinds het podium nog in de kinderschoenen stond. Hij begon als de allereerste stagiair van het podium en bekleedde in de tien jaar dat hij werkzaam was bij De Kroepoekfabriek verschillende functies binnen allerlei afdelingen. Na drie jaar op de programmeursstoel gezeten te hebben en verantwoordelijk geweest te zijn voor de marketing, maakt hij nu de overstap van de cultuursector naar het onderwijs. Sinds 1 september is hij docent Nederlands op het Groen van Prinstererlyceum, waar hij zich hard blijft maken voor het belang van muziek en popcultuur.

,,De Kroepoekfabriek is voor mij een enorm bijzondere plek geweest waar ik me heb kunnen ontwikkelen tot wie ik nu ben'', begint Timmermans. ,,Stoppen bij De KF is daarom één van de moeilijkste beslissingen geweest die ik ooit heb moeten nemen, want muziek en de livebeleving gaan mij echt aan het hart. Ik heb de eer gehad om met hart en ziel te werken aan zoveel bijzondere evenementen, van concerten en clubnachten tot zwembadfeesten en festivals. Nu is het tijd om het stokje over te geven aan een nieuwe generatie programmeurs: drie zeer gedreven jongens met een eigen kijk op wat De KF betekent en kan betekenen voor de stad en regio. Ik heb er alle vertrouwen dat het programma bij hen in goede handen is!''

Elroy blijft namens De Kroepoekfabriek actief voor het Stadsstrand en als programmeur van het Zomerterras.

Jong en ambitieus programmateam
Het vertrek van Timmermans laat een gat achter binnen de organisatie. Algemeen manager Rory Dickhoff zag dit als kans om jong programmatalent een prominente plek te geven binnen de organisatie. In de vorm van een programmateam werken drie jonge programmeurs samen om een compleet en divers programma te verzorgen. Het team bestaat uit Adwin van Gerven, Jimmy van Heese en Noah Radenborg, jonge professionals die ieder thuis zijn in een andere hoek van de muziekwereld. Met expertise in deze verschillende hoeken en een frisse blik op het programma van De Kroepoekfabriek is het podium ervan overtuigd dat Vlaardingen de komende jaren kan gaan genieten van een divers programma waarbij er voor ieder wat wils is!