Categorieën

Service

Expositie Amateurfotografen in de Groene Luiken

Expositie Amateurfotografen in de Groene Luiken
Uit

Expositie Amateurfotografen in de Groene Luiken

  • Redactie
  • 13-07-2021
  • Uit
Expositie Amateurfotografen in de Groene Luiken
VLAARDINGEN - De leden van de Amateur Fotografie Vereniging Vlaardingen (AFVV) exposeren tot 4 oktober met foto’s rond de thema’s 'Vlaardingen' en 'Natuur' in het Aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8.

AFVV bestaat al sinds 1949 en dat is al heel bijzonder. Momenteel hebben zijn rond de 25 leden. Wekelijks komen ze op de zolder van Kade40 bijeen en ondersteunen elkaar door het bekijken van de resultaten. Zo helpen ze elkaar om zich verder te bekwamen en te ontwikkelen in de fotografie. Tegenwoordig gebeurt dit niet meer met een foto op papier, maar uiteraard digitaal. Dat beperkt de kosten en maakt deelname minder kostbaar. AFVV vindt het fijn om te groeien in het aantal deelnemers. U bent van harte welkom.

In het aanloophuis hangen 27 werken van een deel van de deelnemers van AVFF. Als invalshoek is gekozen de stad en natuur. Veel herkenbare beelden vanuit de omgeving, maar bijvoorbeeld een mooie combi van de twee thema’s is een plantje in de dakgoot. Kom langs in de Groene Luiken om te kijken naar het resultaat van de ogen van de fotograaf.

Tijdens de openingstijden bent u van harte welkom. Er kunnen maximaal vijftien bezoekers tegelijk binnen zijn. Wilt u komen kijken, dan is donderdag- en vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur de beste tijd. Vanaf augustus komt daar ook de woensdagmiddag bij.

Aanloophuis De Groene Luiken

Oosthavenkade 8, Vlaardingen

Meer over Aanloophuis De Groene Luiken →