Categorieën

Service

Feestelijke opening Brasserie Op Zuid

Feestelijke opening Brasserie Op Zuid
Gezond

Feestelijke opening Brasserie Op Zuid

  • Redactie
  • 04-04-2024
  • Gezond
Feestelijke opening Brasserie Op Zuid

VLAARDINGEN - De brasserie van locatie Drieën-Huysen Zuid van Zonnehuisgroep Vlaardingen werd dinsdag 2 april feestelijk geopend in het kader van Gezond & Wel Thuis. De opening werd verricht door bestuurders Liane den Haan van Zonnehuisgroep Vlaardingen en Mark Van de Velde van Samenwerking, mevrouw Riedijk en mevrouw Rietdijk, bewoners van Parc Drieën-Huysen en Arie Versteeg, projectleider Zonnehuisgroep Vlaardingen.

De brasserie is vanaf deze datum niet alleen overdag, maar ook in de avond geopend. Bewoners uit de buurt kunnen hier komen eten, elkaar ontmoeten en activiteiten ondernemen.

Gezond & Wel Thuis Parc Drieën-Huysen e.o.

Samen met de bewoners en partners uit de wijk (Samenwerking, Minters, DSW, Seniorenwelzijn, Rogplus, e.a.) bouwt Zonnehuisgroep Vlaardingen aan een wijk die oog heeft voor elkaar. De brasserie staat in het hart van deze wijk. Hier kunnen mensen elkaar gezellig ontmoeten en leggen we de basis voor een zorgzame buurt.

Gezond & Wel thuis

Vanuit de overheid is het beleid erop gericht dat senioren langer zelfstandig kunnen wonen, ook wanneer de zorgvraag thuis toeneemt. Om het zorgpersoneel zo efficiënt mogelijk in te zetten, in te zetten op preventie, terwijl ouderen zo lang mogelijk gezond thuis kunnen wonen en de zorg voor ouderen nu en in de toekomst beschikbaar en toegankelijk te houden, zet het Programma Regionale Aanpak ouderenzorg in op Gezond en Wel Thuis. Gezond en Wel Thuis is een woonzorgconcept voor ouderen tussen zelfstandig thuis en het verpleeghuis in, waarin zorg- en gemeenschappelijke activiteiten in samenhang worden georganiseerd en gefinancierd.


Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →