Categorieën

Service

Fonds doet oproep voor jeugdactiviteiten in zomer

Fonds doet oproep voor jeugdactiviteiten in zomer
Uit

Fonds doet oproep voor jeugdactiviteiten in zomer

  • Advertorial
  • 03-05-2024
  • Uit
Fonds doet oproep voor jeugdactiviteiten in zomer

VLAARDINGEN - De Vakantieactie is al enkele jaren een groot succes. Ook nu kunnen stichtingen en verenigingen die deze zomer leuke activiteiten voor de jeugd willen organiseren, weer een aanvraag indienen via de Vakantieactie van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. 

Het is al het vijfde jaar dat het fonds een oproep aan stichtingen en verenigingen doet met de Vakantieactie. Ieder jaar maken honderden kinderen uit de regio die niet op vakantie gaan, gebruik van het ruime aanbod aan sport- en spelactiviteiten, creatieve workshops of avontuurlijke uitstapjes in de natuur. Al deze activiteiten worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers van stichtingen en verenigingen. Zij zorgen ervoor dat iedereen na de zomervakantie genoeg te vertellen heeft op school!

Via het digitale aanvraagportaal op de website van het fonds kunnen organisaties tot en met 12 juni gemakkelijk een aanvraag indienen. Overige stukken van de organisatie zijn niet nodig. Wel moeten de plannen onderbouwd worden met een realistische begroting. Per project kan er maximaal 
€ 3.000,- worden aangevraagd. De activiteit moet uitgevoerd worden in de zomervakantie (van 13 juli t/m 25 augustus).

Kijk voor alle spelregels en meer informatie op I: www.fondssv.nl.


Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.

Schiedamseweg 53, Vlaardingen

Meer over Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. →