Categorieën

Service

Gezellig samen Laagdrempelig Bewegen!

Gezellig samen Laagdrempelig Bewegen!
Gezond

Gezellig samen Laagdrempelig Bewegen!

  • Redactie
  • 20-03-2024
  • Gezond
Gezellig samen Laagdrempelig Bewegen!

VLAARDINGEN - Lijkt het je leuk om samen met anderen te ontdekken welke sport- en beweegmogelijkheden er in Vlaardingen zijn? Doe dan mee met het Kennismakingsprogramma Laagdrempelig Bewegen en ontdek wat bij je past! Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord is deelname voor inwoners van Vlaardingen gratis.

Onder begeleiding van de buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging ga je samen met anderen, in een vaste groep, op bezoek bij verschillende Vlaardingse beweegaanbieders. Je kunt gratis verschillende activiteiten uitproberen. Door mee te doen kom je letterlijk in beweging en daardoor voel je je steeds een beetje fitter. Je krijgt meer motivatie en zelfvertrouwen om te gaan bewegen en om je gezondheid iets te verbeteren. Maar gezelligheid en plezier staan altijd voorop!

Programma

Het programma wordt in 2024 twee keer aangeboden, in het voor- en in het najaar. Op vrijdag 19 april start er een nieuwe groep. Je maakt kennis met: jeu de boules, fithockey, tennis, wandelen, CoreFit, GoldenSports, sportinstuif, badminton, golf, sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut en buiten bewegen. De kennismakingslessen vinden plaats op verschillende dagen, tijden en locaties. Het volledige programma vind je op onze website. Mocht je een keer niet kunnen, dan is dat geen probleem.

Aanmelden

Aanmelden kan t/m vrijdag 12 april 2024. Ga voor meer informatie en om aan te melden naar: www.stichtingvib.nl/laagdrempelig. Lijkt het u leuk, maar komt het nu niet zo goed uit? Meld u dan alvast aan voor de groep die in het najaar start.

Losse kennismakingslessen

Naast het kennismakingsprogramma zullen er in 2024 ook losse kennismakingslessen worden aangeboden. Houdt onze website in de gaten, binnenkort vind je daar een overzicht van de eerste losse kennismakingslessen. Je kunt je daar apart voor aanmelden.

Vragen

Stuur een mail naar Lucia van der Laarse, projectleider Bewegen & Zorg bij Vlaardingen in Beweging (ViB): [email protected] of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 010 - 3132778.

Vlaardingen in Beweging

Westlandseweg 200, Vlaardingen

Meer over Vlaardingen in Beweging →