Categorieën

Service

Grant en van Schaijk keren terug bij VFC

Grant en van Schaijk keren terug bij VFC
Sport

Grant en van Schaijk keren terug bij VFC

  • Redactie
  • 04-05-2024
  • Sport
Grant en van Schaijk keren terug bij VFC

VLAARDINGEN - Roelof Grant en Ronald van Schaijk keren terug bij VFC, dat is de club en het trainersduo overeengekomen. De trainers komen over van Excelsior ‘20 en volgen huidig hoofdtrainer van zaterdag 2 Brian Vrijenhoek op.

Oud-spits Grant komt tijdens zijn actieve spelerscarrière uit voor Animo-Hoogvliet, PSV Poortugaal, DRGS, Excelsior ‘20, SVDPW, HBSS, KethelSpaland en LMO. Van Schaijk betreedt al meer dan 25 jaar de velden bij VFC.

Grant en van Schaijk zijn geen onbekende gezichten binnen VFC. Het trainersduo is al enkele jaren actief en heeft binnen VFC diverse teams onder hun hoede gehad. De laatste klus binnen VFC was het trainerschap van VFC (zo) 2, hetgeen ze een kampioenschap bezorgde.

Medio 2022 maakt het duo, na zeven seizoenen VFC, de overstap naar Excelsior ‘20 om daar de onder 23 onder hun hoede te nemen. Dit avontuur komt na een seizoen ten einde daar Excelsior ’20 geen representatieve onder 23 meer op de been kan brengen. De afgelopen weken staat het duo nog eenmalig aan het roer bij het eerste zondag elftal van VFC. Nu keert het duo definitief terug, en gaan zij aan de slag bij VFC (za) 2.

Het technisch hart van VFC is verheugd dit duo vastgelegd te hebben, en hopen onder Grant/van Schaijk de ingezette lijn onder Brian Vrijenhoek door te kunnen zetten.