Categorie├źn

Service

Gratis crealessen voor senioren!

Gratis crealessen voor senioren!
Uit

Gratis crealessen voor senioren!

  • Redactie
  • 08-05-2023
  • Uit
Gratis crealessen voor senioren!
VLAARDINGEN - Op 23 mei start er op het Boerderijpad een gratis uniek creatief lesprogramma voor 55-plussers onder leiding van een professionele kunstenaar Martine Mechelaere. In negen lessen neemt zij de deelnemers mee in een afwisselend lesprogramma, waarbij de deelnemers zelf aan mogen geven wat hun leerwensen zijn. In principe is er elke les wat anders te doen, daardoor kan eenieders (leer-)wensen aan bod komen. Bijvoorbeeld: fotolijsten versieren, bloempotten mozaïeken, werken met papier & lapjes stof, glas schilderen, tekenen met houtskool, bloemen en dieren tekenen en schilderen en stempeltechnieken. 

Sommige deelnemers zullen geen crea-ervaring hebben, terwijl anderen beschikken over enige ervaring en weer anderen het als hobby hebben. Iedereen krijgt begeleiding op zijn eigen niveau. Na iedere serie volgt een presentatie op de locatie en op het einde volgt een overzichtstentoonstelling in Kunstencentrum Kade40 met een selectie van de gemaakte werken. 

De lessen starten op dinsdag 23 mei van 10.00 tot 12.00 uur bij de keet op het Boerderijpad 5 (naast kinderboerderij Holywood). Heeft u interesse, geef u dan snel op via de email bij [email protected]  of tel 06-57 31 42 32 of [email protected]. Bij vervoersproblemen kunnen wij samen kijken naar een oplossing!

Seniorenwelzijn Vlaardingen

Reigerlaan 100, Vlaardingen

Meer over Seniorenwelzijn Vlaardingen →