Categorie├źn

Service

Gratis sporten voor Vlaardingse jeugd

Gratis sporten voor Vlaardingse jeugd
Sport

Gratis sporten voor Vlaardingse jeugd

  • Redactie
  • 19-01-2022
  • Sport
Gratis sporten voor Vlaardingse jeugd
VLAARDINGEN - Vanaf januari worden er weer verschillende clinics en toernooien georganiseerd door Vlaardingse sportaanbieders, waarbij kinderen op een speelse manier kennis kunnen maken met sport. Afgelopen weekend hebben kinderen al kunnen schaatsen. Tot aan de voorjaarsvakantie kunnen kinderen nu ook gratis kennismaken met badminton, kickboksen en Nijntje Beweegdiploma.

De Kracht van Sport
Vlaardingen in Beweging gelooft in de Kracht van Sport. Kennismakingsclinics helpen kinderen om te kijken welke sport bij hen past en wat ze leuk vinden. Ook kunnen zij op deze manier de sfeer proeven bij de betreffende sportaanbieder. 

Jeugdsporttoernooien
Een jeugdsporttoernooi stimuleert kinderen om in teamverband deel te nemen aan divers sportaanbod georganiseerd door sportverenigingen uit Vlaardingen. Bij een sportvereniging sport je samen, deel je samen winst & verlies en maak je vrienden voor het leven. Sportverenigingen spelen dus een belangrijke maatschappelijke rol. Maar bovenal is het gewoon heel erg leuk om in een schoolteam deel te nemen aan toernooien. Wil jij een keer meedoen aan een jeugdsporttoernooi? Kijk op onze website voor het overzicht.

Jeugdsportclinics
Als beweegmakelaar in Vlaardingen verzorgt ViB de promotie en inschrijving van de jeugdsportclinics -en toernooien. De sportaanbieders zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de sportactiviteiten. Dat zijn tot aan de voorjaarsvakantie DVIJC (schaatsen), Premium Gym (kickboksen), BCM (badminton) en VG Dynamiek (Nijntje Beweegdiploma). 

Peuters
Ook peuters kunnen deze periode gratis kennismaken met sport. Zo is er op donderdag 27 januari en donderdag 10 februari Nijntje Beweegdiploma bij VG Dynamiek. Bij Nijntje Beweegdiploma leren kinderen van 2 tot 4 op een speelse en plezierige manier alle basisvormen van bewegen aan. 

Aanmelden
Doe vooral mee! Vooraf aanmelden is verplicht. Lees voor aanmelden eerst de informatie op de website van Vlaardingen in Beweging via www.stichtingvib.nl/jeugdsport. Je vindt daar onder andere de locatie van de activiteit, de datum en voor wie de activiteit is. Klik daarna op de bijgevoegde link bij de activiteit om je kind(eren) aan te melden. 

Mocht je meer willen weten over sport en bewegen in Vlaardingen, kijk dan op de website www.stichtingvib.nl of neem een kijkje op de social mediakanalen @StichtingViB.nl!