Categorieën

Service

Gratis webinar voor ouders over ‘Ouderschap in Balans’ 

Gratis webinar voor ouders over ‘Ouderschap in Balans’ 
Onderwijs

Gratis webinar voor ouders over ‘Ouderschap in Balans’ 

  • Redactie
  • 08-06-2021
  • Onderwijs
Gratis webinar voor ouders over ‘Ouderschap in Balans’ 
VLAARDINGEN - Op maandagavond 28 juni organiseert Opgroeien in Vlaardingen in samenwerking met Stichting Vlaardingen in Beweging en Wijzer in Opvang en Onderwijs een gratis webinar voor ouders over het thema ‘Ouderschap in Balans’. Alle ouders kunnen gratis meedoen en hun vragen stellen. 

Je hebt een druk leven. Je combineert het ouderschap met je werk, studie en/of de zorg voor anderen. Dan is het belangrijk dat je goede afspraken en keuzes maakt waar jij en je partner achter staan. Bijvoorbeeld over de taakverdeling in jullie gezin, de kinderopvang en de opvoeding van je kind. Ook voor jezelf kun je gezonde keuzes maken met aandacht voor ontspanning, sport en bewegen en gezond eten. Zo blijf je fit en in balans. 

In het webinar ’Ouderschap in Balans’ van Opgroeien in Vlaardingen vertellen Kimberley, pedagoog van Wijzer in Opvang en Onderwijs en Annemarie, buurtsportcoach bij Vlaardingen in Beweging hoe je dit kunt doen en bij welke organisaties in Vlaardingen je terecht kunt, onder andere voor sporten en bewegen, voor opvoedondersteuning of advies en voor contact met andere ouders. Tijdens het webinar kun je jouw vragen stellen. Deelname aan het webinar is GRATIS. Meld je aan via www.opgroeieninvlaardingen.nl/webinar.

OpgroeieninVlaardingen.nl is dé online informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen. In video's geven de professionals in Vlaardingen antwoord op vragen over opvoeding, ontwikkeling, opvang, onderwijs en gezondheid van je kind. Ook van andere ouders kan je veel leren! Het leuk om te zien hoe zij het doen. Op de website vind je belangrijke en leuke nieuwsberichten en agendatips voor ouders. Heb je nog meer vragen? Dan geven we de links naar de organisaties waar je terecht kunt. Volg Opgroeien in Vlaardingen ook op Facebook en Instagram.

Stichting Aanzet

Van Beethovensingel 126, Vlaardingen

Meer over Stichting Aanzet →