Categorie├źn

Service

Halloweenoptocht door de binnenstad is terug

Halloweenoptocht door de binnenstad is terug
Uit

Halloweenoptocht door de binnenstad is terug

  • Advertorial
  • 06-10-2021
  • Uit
Halloweenoptocht door de binnenstad is terug
VLAARDINGEN - Terug van weggeweest; de razendpopulaire halloweenoptocht door de binnenstad van Vlaardingen. Op vrijdag 29 oktober van 18.00 tot 21.00 uur gaat het weer griezelen. Voor de dertiende keer al weer wordt er een enge route uitgezet langs de enthousiaste ondernemers in de binnenstad!

Deze optocht is al sinds jaren een enorme hit waar kinderen én volwassenen met veel plezier naar uitkijken. Dit jaar kunnen er maximaal 600 kinderen meelopen omdat de route veilig en overzichtelijk moet blijven. Zo weten de ondernemers ook precies hoeveel lekkers ze moeten inkopen. Verschillende ondernemers (maar ook bewoners van het centrum) hebben zich al aangemeld als snoeppunt of hebben aangegeven hun winkel of straat te versieren! Fijn dat er na al die 'corona-jaren' het enthousiasme er bij de ondernemers nog goed in zit. 

Aanmelden
Dit evenement is gericht op kinderen van vier tot en met twaalf jaar! Jongere kinderen die met een ouder broertje of zusje meekomen, zijn natuurlijk welkom. De kinderen kunnen alleen meelopen als ze zijn ingeschreven. Je kunt op het inschrijfformulier aangeven hoeveel kinderen er met je mee lopen en hoe laat je wilt starten met de optocht. Op die manier kan er iedere tien minuten een groep van veertig à vijftig kinderen met hun begeleiders op pad.

Let op: wil je dat je kinderen samen met vriendjes/familie lopen, meld ze dan tegelijk aan voor hetzelfde tijdsblok. Naderhand kan niet van groep worden gewisseld. Wil je later nog extra kinderen aanmelden? Dan kan dat alleen als dat tijdsblok nog beschikbaar is. Per tijd kunnen er maximaal vijftig kinderen worden aangemeld.

Een week voor de optocht ontvangt iedereen informatie over de startplaats en de route. Aanmelden kan hier

Vrijwilligers
Een organisatie als deze Halloweenoptocht kan niet bestaan zonder de hulp van vele vrijwilligers. Vind je het leuk om te griezelen en wil je ons helpen? We kunnen nog vrijwilligers gebruiken als begeleiders van de groepen of als ‘griezel’ op de route. Ook mensen die goed kunnen schminken zijn heel welkom! Wil je helpen om deze optocht gezamenlijk tot een succes te maken? Meld je dan hier aan!

We merken dat veel oudere kinderen die nu niet meer kunnen meelopen op de route, graag nog iets willen bijdragen. Dat kan! Er zijn enkele winkeliers die assistentie kunnen gebruiken bij het uitdelen van het snoep! Ben je minimaal dertien jaar? En hou je ervan om anderen te laten griezelen? Meld je dan ook aan als vrijwilliger! 

Deze optocht wordt georganiseerd door Viva la Vida events, in opdracht van Stichting Stadshart Vlaardingen. Voor vragen over deze optocht kun je mailen naar [email protected].

Company Labs B.V.

Willem Beukelszoonstraat 3 C, Vlaardingen

Meer over Company Labs B.V. →