Categorieën

Service

Handdoekje leggen blijft grote irritatie

Handdoekje leggen blijft grote irritatie
Nieuws

Handdoekje leggen blijft grote irritatie

  • Ingezonden mededeling
  • 28-03-2024
  • Nieuws
Handdoekje leggen blijft grote irritatie

VLAARDINGEN - Waar ergeren we ons aan op vakantie? Met stip op nummer 1 (58%) zijn dit luide en asociale toeristen op de voet gevolgd door het welbekende handdoekje leggen bij het zwembad, maar daarover later meer... Een groot deel, vrouwen iets vaker dan mannen, ergert zich aan een niet schone kamer (45%) of een slecht bed (48%). Want zeg nou zelf, comfort is toch wel erg belangrijk op vakantie. Verder vindt toch nog 1 op de 8 mensen in het vliegtuig het klappen na de landing irritant.

Maar liefst 49% van de ondervraagden vindt een handdoek op een ligbedje, met de eigenaar in geen velden of wegen te bekennen, bloedirritant. Echter... 15% van hen heeft het zelf ook wel eens gedaan. En zelfs 30 procent daarvan heeft er zijn wekker voor gezet. 45% van de ondervraagden heeft wel eens een handdoek weggehaald van een 'gereserveerd' bedje. En maar liefst 87% zou dolgraag een hotel boeken waar de badmeester handdoeken weghaalt die te lang onbemand blijven. Herken jij een van deze irritaties?

En neemt de Nederlander nog steeds potten pindakaas mee op vakantie? Houden we de hand op de knip door de stijgende prijzen? En wie regelt thuis eigenlijk de vakantie? De antwoorden op al deze vragen vind je in de TUI vakantiepeiling.