Categorieën

Service

Het Liesveld is blij met nieuwe Primeravestiging

Het Liesveld is blij met nieuwe Primeravestiging
Winkelen

Het Liesveld is blij met nieuwe Primeravestiging

  • Ingezonden mededeling
  • 06-11-2023
  • Winkelen
Het Liesveld is blij met nieuwe Primeravestiging

De verbouwing van de nieuwe Primera ophet Liesveld is volop aan de gang.

VLAARDINGEN - Het Liesveld is blij met deze nieuwe aanwinst! Het winkelaanbod wordt namelijk uitgebreid met een vestiging van Primera. De feestelijke opening is op zaterdag 11 november.

Bij de nieuwe Primera op het Liesveld vindt de klant een gevarieerd aanbod van leuke cadeautjes van merken als 100%leuk, Yankee Candle, Topmodel en meer… indien gewenst natuurlijk feestelijk ingepakt. Daarnaast heeft Primera de nieuwste en meest populaire boekentitels en een brede selectie cadeaukaarten in het assortiment.

De nieuwe vestiging van Primera op het Liesveld is ook een officieel PostNL punt. Hier kunnen mensen terecht voor al hun posthandelingen en kentekenoverschrijvingen.

Eigenaar Dylan Hanegraaf is enthousiast over de opening van zijn nieuwe winkel op het Liesveld: ,,Ik heb Vlaardingen altijd al een leuke stad gevonden, en nu de kans zich voordeed, twijfelde ik geen moment en ben ik dit avontuur aangegaan.''

Alle inwoners van Vlaardingen en omgeving zijn van harte welkom op de feestelijke opening op zaterdag 11 november. Kom langs en geniet van smakelijke petit fours en een warme kop koffie of thee terwijl u de nieuwe winkel verkent.

De openingstijden zijn op maandag: van 10.00 tot 17.30 uur, dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 17.30 uur. Op vrijdag is het koopavond en is de winkel open 20.00 uur, ook is Primera zaterdags geopend van 9.00 tot – 17.00 uur.

De Liesveld winkeliers zijn verheugd met deze leuke en mooie nieuwe winkel. De verbouwingen zijn in volle gang en ronden binnenkort af voor de feestelijke opening!