Categorieën

Service

Hier vind je ruime keuze aan bouwmaterialen en vloertegels in jouw regio

Hier vind je ruime keuze aan bouwmaterialen en vloertegels in jouw regio
Wonen

Hier vind je ruime keuze aan bouwmaterialen en vloertegels in jouw regio

  • Ingezonden mededeling
  • 06-06-2024
  • Wonen
Hier vind je ruime keuze aan bouwmaterialen en vloertegels in jouw regio

VLAARDINGEN - Woon je de regio Rotterdam en ben je bezig met een verbouwing of aan het klussen in of om je huis? Haal dan al je bouwmaterialen bij Afium, de specialist in de regio.

Bouwmaterialen zo geregeld

Ben je aan het klussen of verbouwen in Vlaardingen of elders in de regio Rotterdam en heb je snel wat bouwmaterialen zoals verf, sanitair, laminaat of vloertegels nodig? Dan is dat zo geregeld bij de specialist in bouwmaterialen bij jou in de buurt. Want bij Afium, aan de Kinderdijksestraat 71 in Rotterdam, vind je een gigantisch assortiment bouwmaterialen. Helemaal afgestemd op alles wat jij nodig zou kunnen hebben voor jouw klus. En natuurlijk alleen van de beste kwaliteit.

Speciaalzaak

Je kunt bij de speciaalzaak zowel online bestellen als in de fysieke winkel, die dinsdag tot en met zondag geopend is, je aankopen doen. Of je nou een nieuwe badkamer of keuken plaatst, een nieuwe vloer wilt leggen of een totale renovatie aan het doen bent, bij Afium vind je wat je nodig hebt. Een speciaalzaak met bovendien de laagste prijs garantie!

Het enorme assortiment

Voor elke klus en elk bouwproject kun je terecht bij Afium. Het enorme assortiment bestaat uit vele bekende A-merken bouwmaterialen voor elk vertrek in je huis. Bij vloeren is er keuze uit PVC-vloeren of laminaatvloeren, die je elk weer in vele kleuren en dessins zult vinden in de showroom en webshop. Ook op het gebied van sanitair zijn er veel opties. Van losse douchekoppen tot inbouwbaden en afvoermaterialen. Neem je de verwarming onder handen? Met radiatoren in verschillende kleuren, afmetingen en capaciteit zul je beslist vinden wat je nodig hebt. Ook voor verf, installatiematerialen en stukadoorsmateriaal kun terecht bij Afium.

Laagste prijs garantie

Bij Afium krijg je altijd de beste prijzen. Het is in feite altijd Black Friday bij Afium, met regelmatig grote kortingen en acties. Zo profiteer je dag in, dag uit van hoge kortingen op het gehele assortiment.

Voor particulieren en zakelijk

Bij Afium kun je zowel terecht als particulier als ook in zakelijk verband. Voor zakelijke klanten is een van de voordelen van samenwerken met Afium dat je bij Afium kunt bestellen en bouwmaterialen direct bij de klant kunt laten afleveren. Bovendien kun je zes dagen per week je materialen afhalen in het magazijn.