Categorieën

Service

High Wine voor Stichting Jarige Job

High Wine voor Stichting Jarige Job
Uit

High Wine voor Stichting Jarige Job

  • Redactie
  • 06-11-2021
  • Uit
High Wine voor Stichting Jarige Job
VLAARDINGEN - Vijf studenten van de Hogeschool Rotterdam, onder wie ook de Vlaardingse Mya Hoogervorst, organiseren als onderdeel van hun studie een event met het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor de Stichting Jarige Job. Dat event wordt een High Wine in het Vlaardingse Delta Hotel op vrijdag 10 december.

Stichting Jarige Job zet zich in om kinderen een leuke verjaardag te geven als hun ouders daar financieel geen ruimte voor hebben. In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox ter waarde van 35 euro. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Met uw deelname aan de High Wine, op vrijdag 10 december om 20.00 uur in het Delta Hotel, doet u dus niet alleen iets leuks voor uzelf, u helpt er ook anderen mee. De high wine zal vier verschillende wijnen bevatten en bestaat uit een driegangendiner. Tijdens de high wine is er ook een loterij met leuke prijzen. De high wine kost € 25,- en een lot voor de loterij € 5,-. Er zijn 75 tickets beschikbaar en deze kunt u nu al kopen! De studenten hebben ook een fundraising opgezet om nog meer geld in te zamelen voor Jarige Job.