Categorieën

Service

Hitteplan bij Irado

Hitteplan bij Irado
Nieuws

Hitteplan bij Irado

  • Ingezonden mededeling
  • 18-07-2022
  • Nieuws
Hitteplan bij Irado
VLAARDINGEN - Het wordt deze dagen volgens de weersverwachting extreem warm. Daarom heeft Irado besloten de risico’s die deze hitte (vooral ‘s middags) met zich meebrengt voor de medewerkers zoveel mogelijk beperken. Op dinsdag 19 juli zijn de werktijden aangepast en sluiten de milieustraten eerder. 

Vanwege de tropische temperaturen treedt bij Irado het hitteplan in werking. Met deze maatregelen willen we oververhitting en uitdroging bij onze medewerkers voorkomen, maar wel de dienstverlening naar inwoners op peil houden.
 

Maatregelen


Alle milieustraten zijn dinsdag 19 juli eerder open en gaan eerder sluiten. En zijn dan geopend van 07.00 uur tot 13.00 uur. Kom op tijd want om 13.00 uur sluiten de hekken.

De inzameling van huishoudelijk afval start vroeger en al om half 7. Is dinsdag de vaste ophaaldag, zet dan vóór half 7 de kliko/minicontainer of rolcontainer aan de straat. Ook de medewerkers die het groen onderhouden en de reiniging in de gemeente verzorgen starten al vroeg en werken vanaf half 7. Een glaasje water onderweg wordt zeker gewaardeerd! Hiermee helpt u onze medewerkers om tijdens de hitte hun werk goed te kunnen blijven doen. De klantenservice is zoals gebruikelijk van 8.00 tot 16.30 uur bereikbaar. 

Andere maatregelen voor onze medewerkers zijn het verstrekken van drinkwater, ijs en zoute chips om het vocht- en zoutgehalte op peil te houden. En met de aanpaste werktijden kunnen onze medewerkers op tijd verkoeling zoeken. 

Let op: het legen van minicontainers, rolcontainers en ondergrondse containers start al om 6.30 uur. Zet je container voor 6.30 uur aan de straat. Houd onze social media en website in de gaten voor het laatste nieuws.

Geul Beheer B.V.

Aletta Jacobskade 198, Vlaardingen

Meer over Geul Beheer B.V. →