Categorieën

Service

Hoogendoorn IT op Vlaardingen24

Hoogendoorn IT op Vlaardingen24
Bedrijven nieuws

Hoogendoorn IT op Vlaardingen24

  • Redactie
  • 02-04-2014
  • Bedrijven nieuws
Hoogendoorn IT op Vlaardingen24

VLAARDINGEN - Vlaardingen24 verwelkomt Hoogendoorn IT Services als deelnemer aan VL24 Werkt! Hoogendoorn IT Services, gevestigd langs het kruispunt aan de Westlandseweg, is sinds 2000 de IT dienstverlener van bedrijven in Vlaardingen en omstreken. Begonnen als interne IT afdeling van Hoogendoorn Automatisering, die al sinds 1967 bestaat en wereldwijd actief is, zijn we nu dus al jaren als aparte business unit actief voor de regionale MKB.

 

Is uw IT-omgeving nu niet zoals gewenst?

Wij bieden vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van uw bedrijf te beheren, optimaal te laten functioneren of zelfs helemaal te ontzorgen. Zo kunt u zich daadwerkelijk op uw belangrijkste werkzaamheden richten zonder zorgen over uw IT. Dit doen wij middels oplossingen als lokaal-, server-, werkplek- of netwerkbeheer; glasvezel en DSL verbindingen; bellen over internet (VoIP); en online back-up, spamfilters, anti-virus en 24/7 monitoring. Daarnaast leveren wij ook hardware en we zijn zelf erg trots op onze Cloud oplossingen; enkel E-mail of je hele werkplek over internet voor een vast maandbedrag.

 

Dichtbij en persoonlijk

Wij richten ons bewust op het MKB in Vlaardingen en in de regio. Doordat wij zijn gevestigd aan de Westlandseweg in Vlaardingen, staan wij letterlijk dichtbij uw bedrijf. Betrokkenheid is dan ook één van onze kernwaarden. 

Met een enthousiast team van betrokken, gecertificeerde en ervaren medewerkers adviseren wij u over de IT mogelijkheden die het best passen bij uw wensen en uw bedrijfsvoering. Denken vanuit uw bedrijfsvoering en niet vanuit de techniek, staat hierbij centraal. Wij willen zowel u als uw business leren kennen, zodat wij precies weten wat voor u belangrijk is. Dit doen wij onder andere door regelmatige klantbezoeken.

 

Stabiel en ervaren

Hoogendoorn Automatisering is een dochteronderneming van het beursgenoteerde Batenburg Techniek. Deze structuur stelt ons in de gelegenheid om langdurige, stabiele relaties met onze klanten aan te gaan. 

Kortom: op zoek naar een ervaren, stabiele, betrokken partij met vaste contactpersonen die u helpen en u proactief bijstaan met betrekking tot uw IT? IT Services is met veel betrokkenheid, duidelijkheid en proactiviteit de partij voor u.

Kempers Schoenmode

Fransenstraat 17-19, Vlaardingen

Meer over Kempers Schoenmode →