Categorieën

Service

IKV en VEC geven groene bedrijven een podium

IKV en VEC geven groene bedrijven een podium
Nieuws

IKV en VEC geven groene bedrijven een podium

  • Redactie
  • 09-10-2018
  • Nieuws
IKV en VEC geven groene bedrijven een podium
VLAARDINGEN - Op 31 oktober, de wereld-bespaardag, organiseren het Vlaardings Energie Collectief (VEC) en IKV Ondernemend Vlaardingen de themadag ‘Duurzaam Verder’. In een compacte maar boeiende bijeenkomst in de Windwijzer kunnen bezoekers korte presentaties bijwonen, maar ook een gevarieerde duurzaamheidsmarkt bezoeken. IKV roept leden en andere Vlaardingse ondernemers op hun duurzame diensten of producten te presenteren. Zij kunnen zich aanmelden voor deze duurzaamheidsmarkt.

De organisatie vindt het belangrijk dat Vlaardingse bedrijven hun verduurzamingsinitiatieven voor het voetlicht kunnen brengen. Neem je deel aan deze beurs, dan help je de bezoekers bij het beantwoorden van de vraag: ,,Wat ga ik tot eind 2020 doen op gebied van duurzaamheid?'' Een stand tijdens de themadag ‘Duurzaam Verder’ is maximaal 2x3 meter. Huur van de ruimte is kosteloos, maar standhouders moeten zelf hun stand inrichten en eigen standmateriaal meenemen.

Nadenken over duurzaamheid


De IKV en het VEC zullen de bezoekers - de ondernemers en inwoners van Vlaardingen - op deze themadag uitdagen om over die duurzaamheidsvraag na te denken. De Vlaardingse bedrijven en organisaties die op de beurs staan kunnen hen daarbij helpen door voorbeelden te tonen van duurzaamheidsinitiatieven. Daarnaast zijn er deze dag korte inspirerende presentaties binnen het thema die de mensen kunnen bijwonen.

De organisatie van de themadag wil graag een pendeldienst inzetten van een parkeergelegenheid naar de Windwijzer, waar de bijeenkomst plaatsvindt. IKV doet daarom een oproep aan bedrijven in de automobielbranche om een pendeldienst van de Windwijzer naar de parkeergelegenheid te sponsoren door elektrisch of ander duurzaam vervoer in te zetten.

Interesse? Meld je aan!


De bijeenkomst in De Windwijzer start om 17.00 uur en duurt tot ca. 20.00 uur. Bedrijven die interesse hebben in deelname via een stand of het vervoer willen sponsoren kunnen dat uiterlijk z.s.m. maar uiterlijk 24 oktober laten weten via [email protected].

Vlaardings Energie Collectief

Willem de Zwijgerlaan 49, Vlaardingen

Meer over Vlaardings Energie Collectief →