Categorieën

Service

Jantje Beton komt er aan!

Jantje Beton komt er aan!
Nieuws

Jantje Beton komt er aan!

  • Redactie
  • 07-03-2021
  • Nieuws
Jantje Beton komt er aan!
VLAARDINGEN - Van 7 tot en met 13 maart mag Jantje Beton collecteren. Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht. 

Collecteren in coronatijd gaat soms nét even anders. Gelukkig kunt u op een veilige manier geld geven aan de collectant. In de collectebus op 1,5 meter afstand. En een aantal goede doelen doet dit door contactloos te doneren via een QR-code (die scant u met uw mobiele telefoon), via WhatsApp  of online. Wees altijd oplettend wie de afzender is van de al dan niet digitale collectebus om fraude te voorkomen.


Blijf alert

Staat er een collectant aan uw deur? Vraag altijd  naar een kopie van de vergunning en zijn of haar identiteitskaart. Die moeten ze bij zich hebben. Vertrouwt u het niet? Bel dan de politie via  (0900) 8844.