Categorieën

Service

JBC Vlaardingen strijdvaardig ten onder

JBC Vlaardingen strijdvaardig ten onder
Sport

JBC Vlaardingen strijdvaardig ten onder

  • Redactie
  • 03-12-2023
  • Sport
JBC Vlaardingen strijdvaardig ten onder

JEU DE BOULES – Het team van JBC Vlaardingen nam het zaterdag 2 december op tegen de ‘ballengooiers’ van P.U.K.2 uit Haarlem. Het Vlaardingse team was na lange tijd weer compleet en rond 12.00 uur opende scheidsrechter Maarten Hoogendoorn de wedstrijd.

De teams begonnen zoals altijd met de doubletten (tweetallen), Jan Langerak en Toni van Wezenberg stonden reserve. Wel speelden Fred v/d Reijken en Ria Bronsema en die verloren met 8-13. Het tweede koppel waren Robin Teijgelaar en Rajan Chinnapann. Zij deden het goed en wonnen die partij met 13-4. De derde partij werd gespeeld door Janus Crama en Bert Boogaard en ook deze partij werd gewonnen met 13-8. Een mooie tussenstand dus voor de Vlaardingers van 2-1 om de rust mee in te gaan. Na een heerlijke kop goulashsoep en wat te eten en te drinken werd er begonnen aan de tripletten (drietallen). Nu stonden Rajan Chinnapann en Ria Bronsema reserve.

Deze partijen waren heel spannend er werd goed gespeeld. De eerste tripletten bestond uit Toni Wezenberg ,Robin Teijgelaar, en Jan Langerak, en deze partij werd met een stand van 10-13 verloren. De spelers van de volgende tripletten waren Fred v/d Reijken ,Janus Crama en Bert Boogaard. Dat zag er in het begin goed uit, maar er werd toch nipt verloren met een stand van 12-13. De stand was nu 2-3 in het voordeel van P.U.K. 2

Na de pauze gingen de teams voor de laatste doubletten, waarbij het eerste koppel bestond uit Toni van Wezenberg en Robin Teijgeler; die werden geklopt met een stand van 0-13. De tweede partij werd gespeeld door Rajan Chinnapann en Ria Bronsema, en deze werd ook verloren met 10-13. De derde partij Jan Langerak en Janus Crama werd tenslotte ook met 1-13 verloren .

,,De eindstand was 6-2 voor P.U.K. 2 uit Haarlem, maar ik moet wel zeggen dat wij een goede strijd hebben geleverd en hebben toch nog een aantal saldo punten weten te bemachtigen’’, aldus speler Ria Bronsema.

De volgende wedstrijd is op 9 december en JBC Vlaardingen moet dan naar Rijswijk tegen A.B.A.