Categorie├źn

Service

Kerstplein op IKC De Wereldwijzer

Kerstplein op IKC De Wereldwijzer
Onderwijs

Kerstplein op IKC De Wereldwijzer

  • Redactie
  • 15-12-2019
  • Onderwijs
Kerstplein op IKC De Wereldwijzer
VLAARDINGEN - De decembermaand gaat ook bij IKC De Wereldwijzer niet ongemerkt voorbij. Op donderdag 19 of vrijdag 20 december zullen alle groepen genieten van een kerstmaaltijd. Voor de allerkleinsten binnen het kindcentrum wordt een ontbijt of lunch verzorgd, de andere kinderen krijgen een ketstbuffet aangeboden waar de ouders van het kindcentrum een grote bijdrage aan leveren, alvast bedankt!

Op donderdagavond is het plein omgetoverd tot een kerstplein. Het plein zal aangekleed zijn met echte kerstverlichting, vuurkorven zorgen voor extra sfeer en wat verwarming. De kerstman is aanwezig en vindt het leuk om op de foto te gaan met uw kind(eren). Uiteraard is er ook iets te drinken en te snoepen. U kunt dat nuttigen aan statafels of een zitje (evt. dekentjes aanwezig!). Voor de allerkleinsten is er een kleine activiteit te doen.

We zien u toch ook op het kerstplein? Donderdag 19 december: van 17.45 uur tot 19.15 uur. Iedereen is welkom bij:  IKC De Wereldwijzer aan het Erasmusplein 1+2.