Categorieën

Service

KF All Stars presenteren: 30 jaar Dookie!

KF All Stars presenteren: 30 jaar Dookie!
Uit

KF All Stars presenteren: 30 jaar Dookie!

  • Redactie
  • 23-04-2024
  • Uit
KF All Stars presenteren: 30 jaar Dookie!

VLAARDINGEN - Dit jaar bestaat het legendarische album ‘Dookie’ van de Amerikaanse rockband Green Day 30 jaar. Ter ere van dit jubileum presenteren leden van KF Allstars op zaterdag 4 mei een eerbetoon aan het succesvolle album. ‘Basket Case’, ‘She’ & ‘When I Come around’, alle hits van het album komen voorbij, evenals de overige grote hits van Green Day.

Green Day

In 1987 richten frontman Billie Joe Armstrong en bassist Mike Dirnt de band ‘Sweet Children’ op, wat later Green Day zou worden. De grote doorbraak van de band komt in 1994 met het album ‘Dookie’; wereldwijd zijn er zo’n 20 miljoen exemplaren van dit punkalbum verkocht. Later volgden ook succesvolle albums als ‘American Idiot’ en ‘21st Century Breakdown’. Omdat Dookie dit jaar dus 30 jaar bestaat, hebben leden van KF Allstars de gelegenheidsformatie ‘Kerplunk’ opgericht. Op zaterdag 4 mei staat deze band op het podium van De Kroepoekfabriek om een eerbetoon uit te brengen aan het album.

Apollo’s Fortress

De Vlaardingse gelegenheidsband krijgt op deze avond support van Apollo’s Fortress; een jonge rockband die indie, grunge & alternatieve rock mixt. De jonge gasten schopten het al tot optredens in de Popcentrale Dordrecht, De Stadsgehoorzaal en ze stonden vorig jaar op een aantal van de Vlaardingse Stadskaravanen. De debuutsingle ‘To Irritate’ is in maart uitgekomen en is nu te beluisteren op Spotify.

KF Allstars Presents: ‘Dookie 30th Anniversary’
Zaterdag 4 mei 2024
Open: 20.30 | Aanvang: 21:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →