Categorieën

Service

KF langs de Buren

KF langs de Buren
Uit

KF langs de Buren

  • Redactie
  • 03-02-2022
  • Uit
KF langs de Buren
VLAARDINGEN - Op zondagmiddag 6 februari tussen 14.00 en 17.00 komen De Kroepoekfabriek en Muziek bij de Buren langs bij wat ‘Vlaardingse Buren’. Ieder jaar schrijven tientallen Vlaardingse huiskamers zich in, in de hoop om een optreden van een artiest uit de regio te mogen hosten. Dit jaar kon dit helaas niet, maar daar brengen De KF en MBDB verandering in!

Nu Muziek bij de Buren VLD is doorgeschoven naar mei en De Kroepoekfabriek nog steeds niet voor volle zalen kan programmeren, hebben de twee organisaties wel zin in Buitenspelen. Want juist in grijs februari hebben we allemaal behoefte aan muziek; in het theater, op het podium, bij de buren of bij jou. Daarom komen De KF en MBDB (met een beetje hulp van Vulcaan) bij je langs, mét muziek!

Op zondagmiddag 6 februari tussen 14.00 en 17.00 rijden De KF en MBDB met drie regionale acts rond in Vlaardingen. Alle acts treden steeds kort op, maximaal 10 minuten. Zie je een artiest stoppen voor een optreden in jouw straat? Geniet, maar houd afstand. Blijf voor je eigen deur staan, maar spoor vooral ook je eigen buren aan om voor hun eigen deur te genieten van een kort optreden!

In de komende week wordt er meer bekend gemaakt via de sociale media van De Kroepoekfabriek, Muziek bij de Buren VLD en Vulcaan. Tot 6 februari, misschien wel bij jouw buren!

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →