Categorie├źn

Service

Kinderboekenfestijn bij KADE40

Kinderboekenfestijn bij KADE40
Uit

Kinderboekenfestijn bij KADE40

  • Redactie
  • 15-09-2021
  • Uit
Kinderboekenfestijn bij KADE40
VLAARDINGEN - Van 6 tot 17 oktober 2021 is het weer tijd voor de Kinderboekenweek! Worden wat je wilt, is het thema dit jaar. Om deze feestelijke week goed in te luiden organiseert KADE40 op zaterdag 9 oktober het 'Kinderboekenfestijn'. Een dag waarop kinderen kennis kunnen maken met diverse kunstzinnige beroepen door middel van workshops.

De dag wordt gestart met een swingende warming-up. Kinderkoor Villa Voice zal een optreden verzorgen. Na deze opening zal er ieder uur een activiteit/workshop zijn waar de kinderen bij aan kunnen sluiten. KADE40 heeft verschillende kunstenaars uitgenodigd om de kinderen mee te nemen in hun wereld. Wie weet schuilt er een striptekenaar in jouw kind óf wordt hij/zij de nieuwe TikTok hit. Op deze dag kan het allemaal en wordt er gefantaseerd over de toekomst.

Het Kinderboekenfestijn en de workshops zijn speciaal voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar oud, maar er is aan iedereen gedacht. Ouders kunnen tijdens de workshops plaatsnemen in de centrale hal van KADE40 en genieten van een bakje koffie en een mooie tentoonstelling. Voor de allerkleinsten is het mogelijk om ze te laten schminken of een duik te nemen in de verkleedkoffer.

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via: www.kade40.nl/kinderboekenfestijn!

 

 

KADE40

Westhavenkade 40, Vlaardingen

Meer over KADE40 →