Categorieën

Service

Kinderopvang Het Droompaleisje viert 2-jarig bestaan in de Westwijk

Kinderopvang Het Droompaleisje viert 2-jarig bestaan in de Westwijk
Nieuws

Kinderopvang Het Droompaleisje viert 2-jarig bestaan in de Westwijk

  • Ingezonden mededeling
  • 02-09-2023
  • Nieuws
Kinderopvang Het Droompaleisje viert 2-jarig bestaan in de Westwijk

VLAARDINGEN - Vrijdag was het feest bij Kinderopvang Het Droompaleisje! Samen met alle ouders, collega’s, buurtbewoners en andere geïnteresseerden vierden wij het tweejarig bestaan van de locatie Erasmusplein in de Vlaardingse Westwijk.

Twee jaar geleden vestigde Kinderopvang Het Droompaleisje zich op deze (derde) locatie. Na de twee locaties in de Holy was het tijd voor een nieuwe locatie in de nabijheid van de in ontwikkeling zijnde Westwijk. Wij voelen ons vereerd voor het feit dat wij al meer dan twaalf jaar voor dagopvang mogen zorgen in Vlaardingen.

Samen met basisschool De Wereldwijzer zijn wij hard bezig om de samenwerking met elkaar te intensiveren waardoor straks kinderen vanaf de leeftijd vanaf 0 tot 4 jaar klaar worden gestoomd voor de basisschool en een goede bagage meekrijgen voor een goede start. Op al onze locaties werken wij met de VVE-gecertificeerde methode Puk!

De viering van het tweejarig bestaan ging gepaard met verschillende binnen en buitenactiviteiten. Onder het genot van een multicultureel hapje en een drankje konden kinderen zich vermaken met het creëren van een natuurlijke Franse Azijn, het maken van een Braziliaans carnavalsmasker en op de babygroepen waren de allerjongsten druk doende met het bakken van heerlijke Italiaanse pizza’s.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag en danken alle ouders voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren. Samen met u bouwen wij graag verder aan de toekomst voor al onze kinderen!!!

Aanmeldingen

De aanmeldingen gaan hard, neemt u daarom contact op met de locatie op telefoonnummer 010 - 751 48 81 voor een rondleiding of meer informatie via facebook of www.hetdroompaleisje.nl.


Vacature

Lijkt het je leuk om als Pedagogisch Medewerkster te werken dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer nu op de openstaande vacatures.