Categorieën

Service

Klant blij met B&W Re-integratie en B&W Re-integratie blij met klant

Klant blij met B&W Re-integratie en B&W Re-integratie blij met klant
Nieuws

Klant blij met B&W Re-integratie en B&W Re-integratie blij met klant

  • ingezonden mededeling
  • 21-09-2022
  • Nieuws
Klant blij met B&W Re-integratie en B&W Re-integratie blij met klant
"Ik wil jullie ook heel erg bedanken. Weet wel dat het jullie werk is maar ik ben zo blij met de manier waarop jullie mij begeleiden. Ik voel dat ik echt enorm gegroeid ben, mede dankzij jullie"

VLAARDINGEN - Dit bericht ontving Hans Bakker van B&W Re-integratie afgelopen week van één van de klanten. Dit gaf ons minstens net zo'n grote smile als in het bericht. "Inmiddels bestaat B&W Re-integratie alweer 9 jaar en na al die jaren zijn we nog steeds blij met deze spontane feedback. Ergens weet je wel of en wanneer een klant tevreden is met de samenwerking, maar als we dan dit soort toffe berichtjes ontvangen, maakt dat ons wel waanzinnig trots!", aldus Hans.

"Het is toch een soort bevestiging dat we het goed doen en eerlijk is eerlijk: ook wij hebben dat nodig op z'n tijd! En feitelijk doen de mensen het zélf hè, wij geven ze alleen de juiste tools, dat extra duwtje en, misschien wel het allerbelangrijkste, een luisterend oor!”, vertelt Catelijne Wegman (de W van B&W)

Voor het UWV voerden ze al vele ‘Modulaire’, ‘Werkfit’ en ‘Naar Werk’ trajecten uit voor mensen met een WW, Wajong of een WIA uitkering. Maar ook werkgevers die op zoek zijn naar een re-integratiebedrijf dat een Tweede Spoortraject of een arbeidsdeskundig onderzoek kan uitvoeren, kunnen terecht bij B&W Re-integratie. Bedrijven als Kloet Onderhoud, Fundament Advies en DFDS gingen u al voor.

Zo zegt Bram Faasse van Fundament Advies het volgende: ,,B&W Re-integratie is dé partij om werkgevers te ontzorgen. Goede begeleiding van zowel werknemer als werkgever in situaties waarbij dit absolute noodzaak is. Zo kan een werkgever zich blijven bezighouden met waar hij goed in is terwijl de werknemer begeleid wordt het optimale uit de capaciteiten, en uiteindelijk ook zijn of haar leven, te halen.'' 

Bent u als werkgever op zoek naar een re-integratiebureau dat u kan begeleiden bij:
  • Outlplacement
  • 2e Spoor
  • Arbeidsdeskundig onderzoek of haalbaarheidsonderzoek
Of heeft u een UWV-uitkering en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de volgende trajecten:
  • Modulair
  • Werkfit
  • Naar Werk
neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Catelijne Wegman: 06-36297879
Hans Bakker: 06-36305963
[email protected]
www.benwreintegratie.nl

B&W Re-integratie

Korhoenlaan 5, Vlaardingen

Meer over B&W Re-integratie →