Categorieën

Service

Hoge klanttevredenheidscijfers voor B&W Re-integratie

Hoge klanttevredenheidscijfers voor B&W Re-integratie
Nieuws

Hoge klanttevredenheidscijfers voor B&W Re-integratie

 • Ingezonden mededeling
 • 21-03-2022
 • Nieuws
Hoge klanttevredenheidscijfers voor B&W Re-integratie
 • Vriendelijk, begripvol, altijd ruim de tijd, zeer tevreden!
 • Goede duidelijke uitleg en begeleiding. 
 • Omdat ik heel prettig met hen heb samengewerkt. 
 • Omdat ik de verwachting had dat ze mij volgens een vast gekaderd programma zouden helpen. Maar ze hebben mij juist op een individuele/persoonlijke manier geholpen.

VLAARDINGEN - Zomaar wat uitspraken van klanten over de trajectbegeleiding van B&W Re-integratie, naar aanleiding van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Als cijfer ontvingen ze een 8.2 voor WerkFit en een 9 voor de Modulaire trajecten.

 “Ik ging er helemaal van blozen, toen ik al die lieve reacties zag” aldus Catelijne Wegman. “Ergens weet je wel of en wanneer een klant tevreden is met de samenwerking, maar als je het dan zo terugleest in het onderzoek, maakt me dat wel waanzinnig trots! En feitelijk doen de mensen het zélf hè, wij geven ze alleen de juiste tools, dat extra duwtje en, misschien wel het allerbelangrijkste: een luisterend oor!”.

Het Vlaardingse re-integratiebureau van Hans Bakker en Catelijne Wegman bestaat deze zomer alweer 9 jaar. “De eerste paar jaar waren een behoorlijke uitdaging” vertelt Hans Bakker. Ondanks dat hij zelf al jaren werkzaam was binnen de re-integratie, begonnen ze 9 jaar geleden voor het eerst samen als zelfstandig ondernemer omdat ze er heilig van overtuigd waren, dat ze het verschil konden maken! Anders dan anderen! Niet volgens de regels van een baas maar op een manier waarvan zij meenden dat het goed was! Kwaliteit boven kwantiteit! Maargoed, daar komt wel een en ander bij kijken. Want voordat je als nieuw bureau voor het UWV aan de slag mag, gaat daar heel wat tijd, geduld en het nodige papierwerk aan vooraf. En zoals dat gaat als zelfstandig ondernemer: geen werk is geen geld! 

Daarnaast moet je naamsbekendheid krijgen, zowel bij de arbeidsdeskundigen van het UWV als bij de HR afdeling van de diverse bedrijven. Maar inmiddels zijn ze wel een gevestigde naam in en om het Rijnmondgebied. Volgens Catelijne vullen Hans en zij elkaar prima aan en dat vertaalt zich zichtbaar in deze goede resultaten. Waar het in begin nog even zoeken was naar de juiste manier, staan ze inmiddels veel zekerder en duidelijker voor de dienst die ze verlenen! Neemt niet weg dat ze altijd blijven evalueren of de manier waarop ze hun werk doen, nog steeds past bij de klant én bij de huidige tijd. En waar nodig, passen ze die aan. Want zelfs tijdens de lockdowns konden ze gewoon contact blijven houden met zowel de klanten als de opdrachtgevers. “Lang leve de moderne technologie van telefonie, beeldbellen, Whatsapp, Zoom, enz” aldus Hans. Toch blijft het ook altijd weer fijn om de mensen gewoon op kantoor te mogen ontvangen.

Voor het UWV voert B&W Re-integratie ‘Modulaire’, ‘Werkfit’ en ‘Naar Werk’ trajecten uit voor mensen met een WW, Wajong of een WIA uitkering. Maar ook werkgevers die op zoek zijn naar een re-integratiebedrijf dat een 2e Spoortraject of een arbeidsdeskundig onderzoek kan uitvoeren, kunnen terecht bij B&W Re-integratie. Bedrijven als Kloet Onderhoud, Fundament Advies, DFDS en Zonnehuisgroep Vlaardingen gingen u al voor. 

Mede omdat het land voorzichtig weer terug gaat naar het “oude normaal” van vóór Corona, zijn Catelijne Wegman en Hans Bakker voor 2022 zeer positief gestemd en zien ze mogelijkheden tot uitbreiding van hun klantenbestand zowel voor de trajecten die voor het UWV worden uitgevoerd als de 2e spoortrajecten voor werkgevers.

Bent u als werkgever op zoek naar een re-integratiebureau dat u kan begeleiden bij:

 • Outlplacement
 • 2e Spoor
 • Arbeidsdeskundig onderzoek of een Haalbaarheidsonderzoek

Of heeft u een UWV-uitkering en bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor de volgende trajecten:

 • Modulair
 • Werkfit
 • Naar Werk

neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Catelijne Wegman: 06-36297879
Hans Bakker: 06-36305963
[email protected]
www.benwreintegratie.nl

B&W Re-integratie

Korhoenlaan 5, Vlaardingen

Meer over B&W Re-integratie →