Categorieën

Service

Koekje erbij? Virgillia en haar oma ijzersterk tegen Parkinson!

Koekje erbij? Virgillia en haar oma ijzersterk tegen Parkinson!
Nieuws

Koekje erbij? Virgillia en haar oma ijzersterk tegen Parkinson!

  • Herman van Nieuwenhuizen
  • 04-10-2022
  • Nieuws
Koekje erbij? Virgillia en haar oma ijzersterk tegen Parkinson!
VLAARDINGEN – Ze vond het eigenlijk een tikkeltje brutaal er aandacht voor te vragen, maar we werken er graag aan mee: Virgillia Arntz is samen met haar oma Elizabeth in actie gekomen om geld in te zamelen. Het liefst zoveel mogelijk want alles wat er binnenkomt gaat naar Parkinson Nederland. En dat heeft een bijzondere, maar ook verdrietige achtergrond.

Virgillia: ,,Mijn vader (de zoon van mijn oma) is 9 jaar geleden gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson en momenteel gaat het erg slecht met hem. Er is niet genoeg kennis om de ziekte te overwinnen, alleen om tijdelijk de klachten te onderdrukken. In zijn geval gaat dit steeds lastiger en er is onderzoek nodig naar deze rot ziekte! Vandaar onze actie. Wij gaan tot en met 15 november ijzerkoekjes bakken waarvan de volledige opbrengst naar Parkinson Nederland gaat. We hebben een doel gesteld van 2500 euro en omdat te behalen is er hulp nodig’’.

Inmiddels wordt er flink doorgebakken en bij Vlaardingers zal dat zeker dubbel in de smaak vallen: een lekker koekje, vers en zelfgebakken en ook nog eens samen meehelpen in de strijd tegen de ziekte van Parkinson. En ondanks dat het gas steeds duurder wordt, evenals de ingrediënten voor de koekjes, kunt u ze voor een ‘prikkie’ kopen: De prijs is 5 ijzerkoekjes  voor 2,50.

Geen koekjes maar wel doneren ? Ook hier hebben wij een donatie pagina voor en die bereikt u via: deze link! 

Virgilia: ,,Elke dag is een nieuw gevecht voor mijn vader en onze familie. Er gaan een heleboel medicijnen doorheen en er wordt van alles geprobeerd om de symptomen te onderdrukken. Nu 9 jaar later doen deze medicijnen steeds minder hun werk en neemt deze ziekte de overhand. Verder onderzoek komt voor hem wellicht te laat maar wij hopen het onderzoek zo een beetje dichterbij te brengen en deze rotziekte ijzersterk te lijf te gaan’’.


Doneren doe je via  deze link! 

Koekjes bestellen doe je via een persoonlijk berichtje naar Virgillia op Facebook via deze link! of een mailtje via dit emailadres