Categorieën

Service

Kom jij ook met jouw collega’s naar het Winterterras?

Kom jij ook met jouw collega’s naar het Winterterras?
Sport

Kom jij ook met jouw collega’s naar het Winterterras?

  • Ingezonden mededeling
  • 04-11-2022
  • Sport
Kom jij ook met jouw collega’s naar het Winterterras?
VLAARDINGEN - Het Vlaardingse Oranjepark staat vanaf zaterdag 6 december 2022 tot en met zondag 7 januari weer helemaal in het teken van het Winterterras. Aankomende winter kan er weer genoten worden op en rond het unieke ijsfestijn in het Oranjepark in Vlaardingen. Drie weken voorafgaand aan de kerstvakantie is de baan al toegankelijk voor al het schaatsplezier.

Er is schaatsbaan, met in totaal 600 vierkante meter schaatsoppervlakte om je uit te leven. Daarnaast is er de 50 meter lange skateway, een slingerend ijsparcours waar je in de buitenlucht een mooi rondje kan schaatsen door het Oranjepark! 

Bedrijfsborrel

Het Winterterras is een unieke locatie voor allerlei leuke activiteiten, zo kun je ook je bedrijfsuitje vieren op, en om de schaatsbaan. Denk aan een curling-wedstrijd, een borrelavond of een op maat gemaakt programma. Je krijgt een gereserveerde plek in de horecatent met persoonlijke bediening. Bij binnenkomst wordt gezorgd voor een hapje en drankje. De bedrijfsborrel wordt in samenwerking met Vlaardingen in Beweging en Hell’s Kitchen Horeca Groep. 

Voor bezoekers die niet actief zijn op de schaatsbaan is het café een mooie uitkomst. Zo kan iedereen terecht. Het is een ideale plek om te borrelen met een gezelschap. Er zal regelmatig een dj of band optreden in het café. 

Meer informatie

Wil jij je bedrijfsuitje vieren op Het Winterterras? Reserveer dan via [email protected]. Wil je meer informatie? Kijk dan op www.winterterras.nl/feestjes-en-groepen/bedrijfsborrels.