Categorieën

Service

Kom jij werken op onze locatie Drieën-Huysen Zuid?

Kom jij werken op onze locatie Drieën-Huysen Zuid?
Gezond

Kom jij werken op onze locatie Drieën-Huysen Zuid?

  • Ingezonden mededeling
  • 27-01-2022
  • Gezond
Kom jij werken op onze locatie Drieën-Huysen Zuid?
VLAARDINGEN - Wij zijn Ruby en Kimberly en we zoeken zorgcollega's voor onze locatie Drieën-Huysen Zuid!  Op deze mooie en vrij nieuwe locatie wonen ouderen met somatische beperkingen, maar ook jongeren met NAH. Deze afwisseling maakt het werk erg leuk!

We vinden het belangrijk dat de bewoner goed in zijn vel zit. Dit betekent meer dan alleen het leveren van goede zorg. Ook fijn wonen, lekker eten en leuke activiteiten zijn belangrijk. En daarom is het ook zo belangrijk dat je als zorgmedewerker met plezier naar je werk gaat. Waar je werkt met fijne collega’s, waar je voor elkaar klaarstaat en er aandacht is voor jou. Dit betekent bijvoorbeeld dat we met elkaar het rooster zo eerlijk mogelijk verdelen en dat je jezelf verder kunt ontwikkelen.

,,Iedere dag ga ik weer met plezier naar mijn werk. Het is nooit saai en er gebeurt altijd wel iets. Samen met mijn collega’s helpen we elkaar waar nodig en hebben we vooral ook veel plezier. Met elkaar en met de bewoners.'' (Ruby, teamleider Drieën-Huysen Zuid)

Kennismaken?

Ben jij zorgmedewerker en denk je nu, wat leuk! Neem dan contact met ons op via 010-475 95 42 of [email protected]. Dan plannen we een afspraak om je onze locatie te laten zien. Wij zijn er trots op en wij hopen jou hier binnenkort te verwelkomen! Tot dan?

 
Of bekijk direct onze vacatures en solliciteer.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Dillenburgsingel 5, Vlaardingen

Meer over Zonnehuisgroep Vlaardingen →