Categorieën

Service

Kuikentjes geboren op IKC Het Spectrum

Kuikentjes geboren op IKC Het Spectrum
Onderwijs

Kuikentjes geboren op IKC Het Spectrum

  • Redactie
  • 06-04-2022
  • Onderwijs
Kuikentjes geboren op IKC Het Spectrum
VLAARDINGEN - Een mooi geboortefeest op IKC Het Spectrum in Vlaardingen! Zeven lieve, schattige, kleine kuikentjes werden op maandag 4 en dinsdag 5 april geboren op IKC Het Spectrum. Op 4 april om exact 16.00 uur besloot het eerste kuikentje uit zijn ei te komen, de rest volgde later. Na schooltijd stonden sommige kinderen van de BSO er met hun neus bovenop toen het eerste kuikentje geboren werd.  

De komende maanden zien alle kinderen van het Spectrum de kuikentjes opgroeien, het hele proces wordt ervaren want ze gingen ook al op bezoek toen ze nog in de eieren zaten in de broedmachine. Voor zowel de kinderen als de leerkrachten en pedagogisch medewerkers heel bijzonder en leerzaam. Met elkaar zorgen we voor de diertjes.

Op donderdag 7 april wordt er een kraamfeest gehouden bij de kuikentjes, alle klassen gaan op bezoek en iedereen krijgt lange vingers met muisjes. De kinderen hebben al foto’s gezien op het digibord en kunnen niet wachten om op bezoek te gaan. Ook worden er door de klassen namen bedacht voor de gele Spectrumbaby's.  

UN1EK Onderwijs en Opvang

Emmastraat 45, Vlaardingen

Meer over UN1EK Onderwijs en Opvang →