Categorieën

Service

Kunstroute door bewoners bij Middin Stadsleven

Kunstroute door bewoners bij Middin Stadsleven
Uit

Kunstroute door bewoners bij Middin Stadsleven

  • Redactie
  • 28-02-2024
  • Uit
Kunstroute door bewoners bij Middin Stadsleven

VLAARDINGEN - Op zaterdag 2 maart opent woonlocatie Stadsleven van Middin aan de Gedempte Biersloot 3c van 14.00-15.30 uur haar deuren voor een kunstroute van creatief werk van de bewoners.

Bewoners van locatie Stadsleven hebben veel plezier bij het maken van onder meer tekeningen, kleifiguren en wollen pompoenen. Ze leren verschillende technieken en maken prachtige werken die zeer de moeite waard zijn om te bekijken. Er wordt ook informatie gegeven over hoe de bewoners met schilderen of tekenen geholpen kunnen worden bij bijvoorbeeld stress of rouw.

Daarom hebben bewoners en begeleiders besloten om in hun pand een kunstroute te maken waarvoor zij naasten en mensen uit de buurt hebben uitgenodigd. Na de officiële opening kunnen zij de kunstwerkjes bewonderen en kan men de sfeer proeven in de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast is er muziek door de bewoners en is er een teken-activiteit voor iedereen die wil. De Kunstroute is ook een goede gelegenheid voor een gezellige ontmoeting tussen buurtbewoners van jong tot oud in het centrum van Vlaardingen.

Over Middin

Bij Middin worden mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel geholpen midden in het leven te staan. Met wonen, werken, leren, vrije tijd en met voor jezelf zorgen. Dit gebeurt op 180 plekken midden in de steden en dorpen van Zuid-Holland.